Известната кулинарка от шоуто "Мастър шеф" Мариела Нордел втрещи приятелите

...
Известната кулинарка от шоуто "Мастър шеф" Мариела Нордел втрещи приятелите
Коментари Харесай

Мариела Нордел: Получих инфекция и алергична реакция след ухапване от...

Известната кулинарка от шоуто "Мастър началник " Мариела Нордел втрещи приятелите си в обществената мрежа, че се е заразила с тиф. Тя разгласява и фотография на крайници си, а гледката несъмнено е стряскаща. Наш кореспондент реши да се свърже с устатата готвачка и да научи какво тъкмо се е случило. Оказа се много неприятна преживелица, която Нордел постоянно ще помни. Покрай тази история успяхме да разберем и други пикантерии към персоналния й живот.
- Мариела, показа фотография и статус, че си се заразила с тиф...?

- Да, беше доста шокиращо! Да живееш в сърцето на Западната цивилизация – в Холандия, в най-елитния квартал – Схефенинген, където са всички резиденции и посолства и да се заразиш с болест от първата световна… Котката ми избяга преди 4 седмици. Той е съветска ангорка – подарък ни е от архитекта на Путин – строителят, който проектира олимпийското населено място в Сочи и е другарче на детето ми от 11 години. Винаги сме го държали вкъщи, само че понякога животното лудва и тогава скочи през терасата ми, и просто изчезна. Търсихме го 4 дни, детето разлепи разгласи на всички места и огромна беше насладата ни, когато една госпожа ни се обади, че го намерила под колата си и в този момент котаракът бил у тях. Пак да поясня – не живеем в някой селски регион или гето, а в най-ексклузивния квартал на Хага, тъкмо против плажа.
Цялото пикантно изявление може да прочетете тук, а Мариела за следващ път се отприщи и показа шокиращи секрети от надълбоко защитавания си персонален живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР