Известната и любима актриса изглежда великолепно. За менюто и детоксикиращите

...
Известната и любима актриса изглежда великолепно. За менюто и детоксикиращите
Коментари Харесай

Златното мляко на Гуинет Полтроу и ненадминатите му ползи. Опитай го и ти

Известната и обичана актриса наподобява превъзходно. За менюто и детоксикиращите ѝ режими се грижат експерти, с които не разполагаш, само че можеш да опознаеш навиците ѝ и да „ откраднеш “ нещичко от тях, с цел да подобриш фигурата и здравето си.

Освен за пристрастеността ѝ към водата с изцеден лимон и кълновете се приказва и за златно мляко, което приема и чиито изгоди са ненадминати. Златното мляко е напитка, която можеш да си позволиш, защото се подготвя елементарно, бързо, надалеч не е скъпа, въпреки името ѝ да сочи друго, и можеш да намериш съставките в съвсем всеки магазин.
С тези питиета бързо ще възстановявате хормоните си
Учени са безапелационни, че множеството женски болести са свързани на първо място с хормонални нарушавания. Нивата на хормоните не би трябвало да...

Какво е златно мляко?

Това е напитката, с която, твърди се, Полтроу замества утринното кафе. Представлява бадемово мляко, подправено с куркума, джинджифил, черен пипер и кокосово масло. Към чаша затоплено мляко се прибавят по една чаена лъжичка джинджифил и куркума, 1-2 лъжички кокосово масло и щипка черен пипер. Всичко се изсипва в блендера. Готови сте да се насладите на напитката.

Какви са изгодите от приема на златно мляко?

Ползите от потреблението на златно мляко са свързани с изгодите от обособените му съставки – пълноценни и отлични източници на витамини, минерали и скъпи субстанции.

Бадемовото мляко е извънредно богато на витамин Е. Само чаша от него доставя на организма половината от нужната дневна доза от витамина. Съдържа и протеини с високо качество, магнезий, калций, фибри. Създава чувство за задоволеност, макар че е нискокалорично. Подпомага активността на нервната система, мускулите, сърцето посредством съдържащия се в него магнезий и заздравява зъбите, опорно-двигателния уред посредством наличието на калций.
Какво е лунно мляко и каква е изгодата от него
Лунното мляко си завоюва челно място измежду най-полезните питиета. Измислена в Съединени американски щати, през днешния ден тя е обичана на потребителите по целия свят. Как...

Съдържащите се в него моно- и полиненаситени мастни киселини способстват за естественото действие на сърдечно-съдовата система. Бадемовото мляко се употребява за поддържане на обикновено тегло, намаляване, поддържане на естествените равнища на кръвна захар в организма, намаление на риска от развиване на болести на сърцето, високо кръвно налягане, метаболитен синдром.

В идеалния случай може да си приготвите бадемово мляко сами. Ако нямате тази опция, то най-малко потърсете такова без добавена захар, аромати, консерванти и прочие. Внимание – не приемайте това мляко, в случай че сте алергични към ядки. Имайте поради, че е неуместно и за дребни деца и се консултирайте с педиатър, преди да започнете да го давате на дете.

Куркумата е богата на електролити, витамини и минерали, съдържа С, Е, К, цинк, мед, желязо, магнезий. Подобрява настроението и подкрепя контрола на тежестта. Стимулира имунната система и има мощно изразено противовъзпалително деяние. Препоръчва се и при остеоартрит, високи равнища на холестерол, възпалителни процеси, диабет, акне. Внимание! Не се приема по време на бременност и кърмене.

Джинджифилът е водещо средство за детоксикация и битка с непотребните килограми. Той е и мощен естествен имуностимулант и антиоксидант. Облекчава болки в ставите, храносмилателни проблеми, вирусни инфекции, подкрепя естественото действие на имунната система.

Черният пипер е извънредно богат на витамин С, мощен антиоксидант и натурален антибиотик. Незаменим е при вирусни инфекции и грип. Препоръчва се и при мързелив корем, диария, запек, колики, нарушен метаболизъм. Подпомага отслабването.
Рецепти от обичайна медицина с мляко
Полезните свойства на кравето мляко са високо ценени в националните здравни предписания. По принцип настинките се лекуват с питателна напитка,...

В цялост съставките подсигуряват напитка, която прави чудеса за фигурата, хубостта и здравето ви.

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР