Известната блондинка Мария Игнатова вчера чукна 43 лазарника. Бившата на

...
Известната блондинка Мария Игнатова вчера чукна 43 лазарника. Бившата на
Коментари Харесай

Нойзи се изложи за рождения ден Мария Игнатова

Известната русокоска Мария Игнатова през вчерашния ден чукна 43 лазарника. Бившата на Рачков и сегашна брачна половинка на Ивайло Цветков - Нойзи е посрещнала празника си в стеснен кръг, тъй като знаем, че половинката й не си пада по шумотевиците. Нойзи е много чудноват в държанието и мнозина не могат да схванат какво общо имат двамата с Игнатова.

Дами в мрежата най-малко чакаха някаква сантиментална демонстрация на Нойзи към очевидно влюбената в него Мария, само че такава нямаше. Напротив - той се сети да й честити празника към този момент откакто слънцето беше залязло. А и го направи по допустимо най-сухия метод.

" Честит рожден ден и цветущ ни празник, мон амур! " - това беше всичко, което Нойзи написа, като даже не постави едно сърчице от кумова срама, а единствено две чаши, вдигащи наздравица.

На всичко от горната страна фотографията, която той разгласява, е черно-бяла и на нея изпъкнат забележимите белези на времето по лицето на Игнатова. На фрагмента тя още веднъж наподобява по-влюбена от двамата - прегърнала е Ивайло и го целува, само че по бузата й се виждат много " браздички ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР