Известната българска певица Тони Димитрова и бившият й мъж Иван

...
Известната българска певица Тони Димитрова и бившият й мъж Иван
Коментари Харесай

След купища циркове и скандали - Тони Димитрова се помири с бившия си

Известната българска певица Тони Димитрова и някогашният й мъж Иван Ченов се сдобриха след близо две години непрестанни разпри, разбра HotArena.  

Дълго време звездите се атакуваха косвено, в онлайн пространството с грозни думи, написа " Телеграф ".

За новото начало на връзките им разкри музикантът. Според слуховете крахът на връзката им настъпил след систематични изневери и пристрастеност към комара от страна на Ченов. “Нито едно от двете не е правилно. Преди две години, когато приключихме с Тони Димитрова да работим дружно, в действителност жълтите медии ни вкараха в спор. Никой не се обади да попита това по този начин ли е, или не – нито аз й дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха персонални, разнообразни гледни точки, метод на живот, аз желаех да изсвирвам и други неща, само че към този момент сме си изчистили връзките. Няма никакви войни сред нас ”, споделя Иван. За прошката обаче певицата към момента пази безмълвие.

От думите на музиканта обаче не излиза наяве дали са си дали втори късмет в любовния живот. Според близки до тяхното обграждане това няма да се случи, защото даже другарството посред им било предизвикателство за изпълнителката на неостаряващия шлагер “Ах, морето ”. Припомняме, че двамата се залюбиха след присъединяване на Ченов в музикалното риалити шоу “Гласът на България ”. След края на връзките им, Тони призна, че даже още веднъж да се влюби и да има мъж до себе си – повече в никакъв случай няма да направи грешката да разгласи това обществено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР