Известна турска актриса е била задържана заедно с приятеля си,

...
Известна турска актриса е била задържана заедно с приятеля си,
Коментари Харесай

СНИМКА Турска топ актриса отиде на ресторант с гаджето си, скараха се и последва кървава драма

Известна турска актриса е била арестувана дружно с приятеля си, който наранил с нож над 10 души, измежду които служители на реда, при кавга в хотелски ресторант в Истанбул, съобщи турската частна телевизия НТВ.



Айшегюл Чънар била дружно с приятеля си Фуркан Чалъкоглу в ресторант в квартал Бейоглу, само че ненадейно сред двамата се разразил спор. Когато кавгата се задълбочила, личният състав се опитал да се намеси, само че Чалъкоглу извадил нож, с който ранил петима души, съобщи Българска телеграфна агенция.

На мястото били изпратени полицейски и медицински екипи. Гаджето на актрисата обаче се нахвърлило и върху служителите на реда с ножа, при което потърпевши седем чиновници на реда. В разтърваването се присъединили и специфични елементи на полицията, които са обезвредили нападателния мъж. Няма заплаха за живота на потърпевшите, чиито пострадвания се преценят като леки.

Както Фуркан Чалъкоглу, по този начин и Айшегюл Чънар са били отведени в полицейския сектор, с цел да дадат показания. На влизане в полицията актрисата съобщи, че са били нападнати, само че нападателят е избягал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР