Известна обществена личност обяви какво трябва да се направи с

...
Известна обществена личност обяви какво трябва да се направи с
Коментари Харесай

Дъщерята на Желю Желев: Паметникът на Съветската армия трябва да бъде премахнат

Известна социална персона разгласи какво би трябвало да се направи с Паметника на Съветската войска.  

Крайно време е Паметникът на Съветската войска да бъде отстранен. Това разяснява в ефира на „ Събуди се ” по Нова Тв Станка Желева, щерка на първия президент на Република България Желю Желев.

„ Иска се благосклонност, желае се храброст, тъй като е срам в центъра на София най-високият и най-големият монумент да бъде Паметникът на Съветската войска. На една войска, с помощта на която е бил натрапен тоталитарният режим. Защитниците на паметника не престават да бъдат негови наследници ", уточни още Желева.

" Проблемът е, че има прекомерно доста ползи в България обществото да бъде разграничено, да бъде опълчено. Този монумент се трансформира в знак на това разделяне ", добави тя, написа novini.bg.

И акцентира: " Тези хора, наследниците на тази национална власт, които желаят да не престават да бъдат основен фактор в българската политика, на тях е необходим паметникът ". 

" В момента на ход е регионалната администрация, която поде, по този начин да кажем, собствеността на монумента. Ако не бъде отстранен от политиците, мисля, че ще бъде отстранен от гражданското общество ", сподели Станка Желева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР