Известна като най-сниманата жена в историята, принцеса Даяна бързо се

...
Известна като най-сниманата жена в историята, принцеса Даяна бързо се
Коментари Харесай

Тайното „отмъщение“ на Даяна не е забравено и след 22 години

Известна като най-сниманата жена в историята, принцеса Даяна бързо се трансформира в фешън икона, когато се омъжва за принц Чарлз. Но даже и след развода тя не се опасява да опитва с цветовите гами и стилът й остава автентичен и до през днешния ден. Но една черна рокля, с която се появява на събитие на „ Венити Феър “, разбунва духовете и шокира света. С нея тя нарушава и кралския протокол, потъпквайки правилото, че една кралска персона може да носи черно единствено по време на печал.
На 29 юни 1994 година принцесата на Уелс се появява с черна коктейлна рокля, която акцентира изящната й фигура. Обществеността тогава остава изумена от типа на принцесата на народа. Американският уебсайт HuffPost излиза със заглавие: „ Това е рокля, която споделя: „ Не ми пука “.

Повод за облеклото на Даяна се оказва дълго чаканият филм на „ Би Би Си “ за принц Чарлз, в който той към този момент не отхвърля за аферата си с Камила.
Много медии назовават тази рокля „ Черната рокля на отмъщението “. А запаметяващият се тоалет е дело на гръцката дизайнерка Кристина Стамболян.
Модният стилист Алекс Лонгмор декларира: „ За първи път хората видяха новата Даяна. Тази, която не се нуждае от кралското семейство, изключително от принц Чарлз. В тази рокля тя излъчваше убеденост и самостоятелност. Класическият случай, когато жена носеше роклята, а не противоположното. “
Британският кралски биограф Андрю Мортън споделя пред „ Дейли Мейл “, че Даяна е трябвало да се появи с друга рокля, само че в последния миг е трансформирала решението си:

„ Планът беше да облече рокля на „ Валентино “, само че тя доста се издразни на известието им, което те изпратиха до медиите. Разгласиха новината, че тя ще бъде с техен тоалет. Даяна счете тези дейности за много самонадеяни. Тогава тя се допита до неин другар и той я посъветва да облече нещо доста смело. “
До появяването й на събитието на „ Венити Феър “ в Хайд Парк в Лондон лейди Ди съвсем в никакъв случай не си разрешава да носи впити рокли.
Макар че през 1992 година Даяна и Чарлз са публично разграничени, разводът им продължава повече от четири години.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР