Известен във Врачанско касоразбивач е бил пребит жестоко в сряда

...
Известен във Врачанско касоразбивач е бил пребит жестоко в сряда
Коментари Харесай

Касоразбивач се бори за живота си, пребиха го жестоко преди планиран обир

Известен във Врачанско касоразбивач е бил пребит грубо в сряда през нощта и лекари от ВМА в столицата се борят за живота му.

Осъжданият неведнъж за обири Христо Христов-Муната и още трима атакували фирмена постройка във врачанското с. Оходен, където по техни сведения имало каса с доста пари. От компанията обаче научили за планувания грабеж и защитата подготвила засада. Аверите на Муната съумели да избягат, само че след гонене тарторът бил хванат, обичай грубо с железни пръти и изхвърлен край селото в безпомощно положение, заяви " 24 часа ".

За случая обаче не бил подаден сигнал и от полицията във Враца научили за случилото с 51- годишния Христов от здравното заведение, в което бил настанен.

Назначена е инспекция по случая, която още не е завършила, споделиха от ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца.

Столичните лекари открили, че потърпевшият има счупени ребра, спукан таз и тежки фрактури на ръцете и краката. Пробити били и дробовете му, а медиците към момента не дават вяра за живота му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР