Известен шеф готвач ще промотира успешни български земеделски производители и

...
Известен шеф готвач ще промотира успешни български земеделски производители и
Коментари Харесай

Известен шеф готвач и земеделски производители ще правят кулинарно шоу в 11 града

Известен началник готвач ще промотира сполучливи български аграрни производители и техните артикули в 11 града на България. Избраните фермери са кандидатствали и са осъществили сполучливи планове по актуалната Програма за развиване на селските региони. Под формата на кулинарно шоу те ще показват достоверни артикули за даден регион, а професионалният готвач с уменията си ще покаже, че те са подобаващи за най-престижните заведения за хранене.

Домакини на 11-те двудневни събития ще бъдат София, Пловдив, Варна, Бургас, Монтана, Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Смолян, Пазарджик и Русе.

" Нашата цел е да представим обичайни аграрни артикули за съответния регион, в който ще бъде събитието по един прелъстителен за локалната общественост метод. Така породи концепцията да поканим прочут шеф-готвач да показа тези артикули по време на кулинарно шоу във всеки град ", разяснява пред Mediapool Мария Арсова, шеф на компанията " Ивент дизайн ", която е съумяла да даде единствената годна оферта в социална поръчка, проведена от земеделското министерство.

Предложената сума за провеждането на своеобразното турне е 397 750 лв. без Данък добавена стойност и е за образуване на 11 двудневни семинара в страната. На всеки от тях, като се изключи че ще се организира кулинарно шоу, лектори ще показват така наречен Стратегическия проект за земеделие за идващия програмен интервал в Европейски Съюз, става Агенцията за публични поръчки.

Прогнозната стойност на поръчката е 500 000 лева без Данък добавена стойност, само че след отваряне на ценовите предложения на 7 октомври препоръчаната цена от " Ивент дизайн " се е оказала с над 100 000 лева по-ниска. Средствата се обезпечават от перото „ Техническа помощ “ на актуалната стратегия за развиване на селските региони. По принцип парите по това перо са особено предопределени за гласност във връзка с резултатите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР