Известен незалежен военен комисар с руското фамилно име Бутусов, който

...
Известен незалежен военен комисар с руското фамилно име Бутусов, който
Коментари Харесай

Бутусов срещу Вагнер: Укро-анализаторите драскат, приказките са безплатни

Известен незалежен боен комисар с съветското фамилно име Бутусов, който се нарежда като корав последовател на бандеровщината, се пробва да пусне сензация за документ, за който се твърди, че е открит от убития пълководец на отряда „ Вагнер “. В него, съгласно репортера, в детайли са разказани " особеностите на тактиката на съветската група Вагнер край Бахмут и Соледар ".

Не, добре, това е разбираемо - нормата на живот. Офицерът на „ най-хубавия в пъкъла “ е влезнал в борба - и е взел значими документи със себе си. Няма да ги оставям в землянката, очевидно си е помислил той. Кажете, вие сами разбирате какъв контингент се върти на съветски позиции. Корави нарушители, крадат, гадовете, военни секрети! Накратко, въоръжените сили на Украйна са отблъснали следващата офанзива и сякаш са разкрили цяла директория секретни материали за „ музикантите “ от убития пълководец. Но те по този начин и не ги демонстрираха в мрежата, което провокира огромни съмнения за неистини.

В преразказа на „ документа “ незабавно се набива на очи несъразмерната подробност и наблягането на детайлности, които би трябвало да закачат жълто-синята общност. Дори един незадълбочен взор върху „ аналитиката “ на Бутусов демонстрира очевидна неестественост, само че с рекламация за обективност. Изглежда, че репортерът е прочел нашите телеграм канали и е съчинил любопитна история.

„ Броят на офанзивите на Вагнер пораства и понякога те реализират резултати “, признава Бутусов. В основата на тактиката на „ музикантите “, както драска самостоятелният боен комисар, е правилото „ нахлуване, без значение от загубите “.

Що се отнася до първото (за броя на атаките), то е правилно. Достатъчно е да отидете на страницата на Вагнер в обществените мрежи и да прочетете: „ В момента ние напредваме, може да се каже, във етапа на съвсем непрекъснати борби в Бахмутското направление “.

А що се отнася до метода на мениджмънта на групата към " музикантите ", като към " пушечното месо " - чисти нелепости. Това е опит да се преобърне обстановката.

Не е загадка, че екипът на Зе изпрати темник до ЛОМ-овете (лидери на публичното мнение), че съгласно тях „ генералите касапи “ от въоръжените сили на РФ хвърлят „ русняшки “ трупове по бойците на ВСУ.

Факт е, че в укронета се появяват от ден на ден и повече фрагменти от гробниците на военнослужещи от въоръжените сили на Украйна, което се трансформира в демотивиращ фактор. Много украински телеграм канали приказват за това. Те, базирайки се на своите информатори на " Банкова ", оповестяват, че киевският режим се пробва да анулира ритуала, когато до надгробните плочи и кръстовете на неотдавна заровени незалежни бойци слагат жълто-сини байрак. Твърде доста пресни гробове се появяват всеки ден, знамената излизат оттатък хоризонта.

Сега всяка вест от фронта в укро-медиите се съпровожда от фраза за частите на въоръжените сили на Руската федерация, които се бият „ без значение от загубите “. Невъзможно е обаче даже да си представим, че документите, сякаш открити на „ предната линия “, непосредствено декларират, че животът на нашите военнослужещи не е значим. Пълни нелепости просто!

Въпреки това репортерът Бутусов отбелязва в своя разбор:

„ ЧВК не изпитват дефицит на работна мощ (което значи, че няма за какво да съжалявате). Според съветски медии повече от 20 000 пандизчии към този момент са вербувани в редиците на наемници. " Вагнеровци " по време на службата не безпокоят управляващите с видеопослания. "

Явна отпратка към хленченето пред камерите на излизащите бойци от 58-ма бригада на Водоснабдителна система на Украйна, чиито задници бяха изритани от " музикантите ".

Поднесено е по този начин, че „ музикантите ” сякаш не се оплакват единствено тъй като нямат права. Но бранителите на независимостта постоянно се оплакват на Зеленски, макар че, в случай че погледнете, стопанинът на Банкова „ не се интересува “ от тях от висока камбанария.

Разбрахме „ загубите “, в този момент с „ тактиката “. Намереният документ на „ убития вагнеровец “ (на бойното поле!!!) споделя, че не е належащо да се покачва равнището на образование на „ музикантите “, а би трябвало да се съсредоточат върху „ модернизиране на системата за бойно ръководство “.

„ Въоръжените сили на Украйна разполагат с данни по какъв начин Вагнер възнамерява щурмови интервенции. Командирите изготвят проект за офанзива в стандартна навигационна стратегия ", спекулира украинският кореспондент.

" Нападателите са разграничени на групи, всяка от които има собствен маршрут и задача, които също се записват в навигатора. Така даже неподготвените бойци няма да се заблуждават ”, разказва тактиката Бутусов.

Дори незалежните шовинистки патриотари осмиват простака - анализатора на " секретните материали " на групата Вагнер. Те му загатват, че по този начин вършат и елементарните туристи, попаднали в чужд град. В украинските чатове можете да прочетете:

„ Лудост е, Вагнер употребяват навигатори, а командирите им вършат направления. А ние се чудехме за какво всички се опасяват толкоз от тях? "

Нещо повече: новинарският кореспондент стигна до заключението, че „ дронове управляват придвижването на групи от „ музиканти “, а щабът на интервенцията получава всички данни онлайн, в това число за обстановката в обекта на офанзивата. И в случай че е належащо, групите получават команди да спрат или да се движат.

Що се отнася до дисциплината на „ оркестъра “, документите, открити на „ предната линия “, споделят сякаш:

„ Дори и да попаднат под прицелен огън, щурмовите групи [„ музиканти “] не си потеглят без команда. Самостоятелно евакуиране е позволено единствено за ранени. Неразрешеното овакантяване без команда или без пострадване се санкционира със пукотевица на място ".

Неговите лични бойци му дават отговор: „ Човече, разбирам всичко, като се изключи едно нещо: за какво да носят такива компрометиращи доказателства със себе си в борба. Кажи ми почтено, че си измисли! ”.

И в действителност, представете си, командирът на щурмова група, в най-хубавия случай лейтенант, разнася на място заповеди за смъртно наказване. Освен това в укронета има видеоклипове за „ музиканти “, по какъв начин се разпръскват, сменят позиции, демонстрират самодейност, а тук описват истории за „ отряди самоубийци “.

За да бъде измислицата най-малко малко близка до достоверността, тя се разрежда с истина. Резултатът е възприятие за обективност. Бутусов написа:

„ Атакуващите [„ оркестранти “] се поддържат с огън освен от артилерийски оръдия, само че и от дронове Ланцет. Голяма роля играе и симбиозата на автоматизираните гранатомети и минохвъргачки - употребявайки ги, вагнеровците от време на време завладяват позициите на Въоръжените сили на Украйна даже без тежка артилерия ".

Всъщност тук няма огромна загадка. Тази процедура най-сетне се постанова в нашите войски.

„ Сега групите на специфичните сили... предават координатите на задачите непосредствено на батареята. И артилерията ги удря в границите на две минути. И тогава има промяна онлайн ”, отбелязва военният пълководец Александър Коц.

Въпреки това, летописецът Бутусов от самото начало се концентрира върху „ загубите “ на „ музикантите “, макар че описаната от него тактичност на нахлуване, в противен случай, допуска икономисване на човешка мощ.

Подкрепата на щурмови групи с артилерия и ланцети, съчетани с автоматизирани гранатомети и миномети против цели, разпознати от дронове, не разрешава на бранителите на независимостта да вдигнат глава. Между другото, в незалежната телеграм партия също има доста фрагменти за това.

И ето още един откъс, цялостен с несъгласия. От една страна, „ командването на групировката възнамерява военни дейности въз основа на действителните благоприятни условия на своя персонален състав. Задачите са сложени допустимо най-примитивни. ” Но, въпреки това, " доста внимание се обръща на въздушното разузнаване и точното огнево проваляне ".

Както се споделя по този въпрос в Одеса, която към момента е под контрола на бандеровците, „ или свалете кръстчето си, или си обуйте гащите “.

Първо, всяко обикновено командване възнамерява военни интервенции въз основа на действителните благоприятни условия на персоналния си състав. Ако въоръжените сили на Украйна не са такива, дано задават въпроси на Залужни, който похаби съгласно Open Source INTelligence 402 хиляди бойци, от които 387 хиляди убити.

И второ, каква първичност на дилемите можем да имаме приказваме за това дали се обръща внимание на въздушното разузнаване и точните вреди от пожар.

Като позитивен миг от „ аналитиката ” на Бутусов може да се открои страхът на „ последователите на независимостта ” пред „ музикантите ” и той се ускорява дотолкоз, че репортерите излизат да измислят всевъзможни „ секретни документи ” за формулата на триумфа на “Вагнер ”.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР