Известен наш социолог прогнозира кога ще дойде краят на коалицията.Има

...
Известен наш социолог прогнозира кога ще дойде краят на коалицията.Има
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Коалицията вероятно ще се разпадне през септември

Известен наш социолог предвижда по кое време ще пристигна краят на обединението.

Има един разпад на обединението и прогнозата на социолога Андрей Райчев е, че най-вероятно ръководството ще се разпадне през септември месец. Най-важният резултат и най-лошият резултат е, че изгубиха почитание между тях, към този момент не се харесват. Има Такъв Народ мисли за Политическа партия доста неприятни работи, Политическа партия мисли доста неприятни работи за Има Такъв Народ и там не може да има мир, сподели Райчев.

Това е един брак, който по взаимно единодушие ще продължи известно време, само че разводът е сигурен. Ако разводът е предупреден, партиите ще стартират да спорят за това кой е отговорен - майката или бащата ще изоставен първи къщата. Всичките дребни сметки протичат на фона на нещо, което не може да бъде спряно в Европа и на никое място по света - скъпият ток и гърмежът на цените, означи Андрей Райчев. Просто и ясно - в случай че дадем оръжие за Украйна и няма да има държавно управление, уточни Андрей Райчев.

По думите му един от трите казуса бил прескочен за обединението - в случай че се даде оръжие на Украйна, държавно управление към този момент нямало да има и по тази причина въпросът бил решен по различен метод с бронежилетки и каски. Всички избраха да има държавно управление, другояче щяха да паднат незабавно, посочи Райчев, написа flagman.bg.

Той уточни, че в случай че ГЕРБ играят жестоко за избори, това към този момент не е опит за срутване на държавното управление, а опит за разговор с другите части от обединението. Андрей Райчев добави, че Мая Манолова и някогашния длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев е допустимо да оберат електоралните настройки на едни възможни избори.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР