Известен крипто анализатор прогнозира значителен ръст на цената на Биткойн

...
Известен крипто анализатор прогнозира значителен ръст на цената на Биткойн
Коментари Харесай

Сериозен бум на хоризонта за Биткойн и още един DeFi алткойн според анализатор

Известен крипто анализатор предвижда забележителен растеж на цената на Биткойн (BTC), само че поучава търговците да проявят известно самообладание. 

Анализаторът, който се подвизава под псевдонима “ ” планува опцията месечните BTC свещи да надвишават $10,000.

Въпреки това, анализаторът насочи и предизвестие в понеделник вечерта, заявявайки, че евентуален спад на цената на Биткойн до $29,100 може краткотрайно да забави по този начин предстоящото възходящо придвижване на водещия криптоактив.  

Както беше планувано, BTC в действителност претърпя спад във вторник сутринта, като се намали до най-ниската стойност от почти $29,064, преди да се възвърне и да се търгува на равнище от $29,150 все още на писане на публикацията.

Credible Crypto остава оптимистично надъхан макар краткосрочния крах, твърдейки почитателите си, че потапянето до $29,100 е било единствено пауза в бичия подтик на по-ниските времеви рамки и няма значително въздействие върху цялостната бича вероятност, следена на по-високите времеви рамки.

В допълнение към бичите настроения във връзка с Биткойн, Credible Crypto също по този начин изрази позитивна вероятност за алткойна Curve ( CRV ), който е от бранша на децентрализираните финанси (DeFi). Анализаторът отбелязва, че доста шорт позиции на CRV сега са на загуба, което демонстрира евентуално възходящо придвижване в цената на актива.

Credible Crypto има вяра, че има порядъчен късмет дъното за CRV към този момент да е достигнато и активът може да изпита още един прогресивен подтик, с цел да приключи първия подтик, преди вероятното оттегляне доникъде на диапазона от $0.50.  

Ако активът се задържи на това равнище и генерира още един прогресивен подтик, анализаторът счита, че дъното ще бъде доказано.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР