Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на XRP след

...
Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на XRP след
Коментари Харесай

Цената на XRP може да се изстреля нагоре ако успее да пробие това критично ниво

Известен крипто анализатор изрази оптимизъм във връзка с XRP след неотдавнашното развиване на правосъдно дело против Комисията за скъпи бумаги на Съединени американски щати (SEC).

През юли решение , отчасти благоприятстващо Ripple, беше доказано от американски съд, а опитът на SEC да апелира това решение беше отритнат.

Псевдонимният “Credible Crypto ” показа своите възгледи, наблягайки, че отхвърлянето на обжалването от страна на SEC евентуално ще провокира позитивен подтик на пазара на XRP , който понастоящем изпитва лимитирана ликвидност.

Credible Crypto означи, че XRP би трябвало да надмине равнището на опозиция от $0.60, с цел да задейства бичи тренд, като акцентира, че неуспехът в това отношение може да значи, че пазарът към момента не е квалифициран, най-много заради рестриктивните мерки в ликвидността.

Анализаторът изрази възторг по отношение на неотдавнашното развиване, разглеждайки го като удобно за бъдещите вероятности на XRP, когато новият капитал стартира да се връща в пространството на криптовалутите. Това развиване също по този начин е подсилило неговата дълготрайна религия в XRP.

Към момента на писане на публикацията XRP се търгува на цена от $0.53.

Преминавайки към Биткойн ( BTC ), анонимният анализатор чака флагманската криптовалута да откри поддръжка към равнището от $24,800, в случай че претърпи промяна. За разлика от нея, когато разисква Етериум ( ETH ), Credible Crypto поддържа по-мечи вероятности за втората по величина криптовалута по пазарна капитализация.

По отношение на ETH той плануват опцията за ново локално дъно, като се има поради, че долната граница на ценовия му диапазон към този момент е тествана и може да се пробие при наново тестване. Освен това той показват неефективността на ценовата графика на ETH под дъната на диапазона му и акцентират по-значима област на търсене малко по-надолу.

Перспективата на този анализатор допуска, че ETH може да доближи още едно локално дъно, до момента в който BTC поддържа по-високо дъно над $24,800. Той изяснява тази дивергенция с упованията си за уязвимост на множеството алткойни и двойката ETH/BTC, изключително откакто превъзходството на BTC продължава да се повишава до нови върхове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР