Известен експерт в Русия по змии излъчи на живо в

...
Известен експерт в Русия по змии излъчи на живо в
Коментари Харесай

Експерт по змии излъчи на живо последните си мигове живот, след като позволи на черна мамба да го ухапе и убие

Известен специалист в Русия по змии излъчи онлайн в обществена мрежа по какъв начин разрешава на своя домакински любим – черна мамба, да го ухапе по ръката. По този метод руснакът решил да си постави завършек на живота след разпадането на брака му. На мощно притеснителните фрагменти, 31-годишният блогър Арслан Валеев от Санкт Петербург моли феновете да се обадят на жена му, до момента в който очевидно се утежнява пред камерата, а крайниците му стават безчувствени.

Самото захапване на змията и момента на гибелта не се виждат, само че блогърът – някогашен чиновник в зоопарк, разрешава на феновете да видят белезите от ухапването по ръката му.

Към края на клипа той става от стола си и залита към камерата, пробвайки се, евентуално, да отиде в тоалетната. Малко по-късно той почива.

Той и брачната половинка му Екатерина Пятижкина са известни в Русия със своите канали в уеб страницата за видеа YouTube, отдадени на змиите и рисовете. Те имат стотици хиляди почитатели.

Приятели споделят, че на 4 август Арслан обвинил жена си в невярност и я е набил. В резултат тя е имала разтърсване на мозъка. Ма 21 септември той обществено ѝ се извинил, разкривайки, че секса във връзката им секнал още през юли.

На собствен ред дамата се развела по бързата процедура с него с претекста за домашно принуждение и към този момент имала нов другар.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР