Известен британски бизнесмен, който е твърдо против излизането на страната

...
Известен британски бизнесмен, който е твърдо против излизането на страната
Коментари Харесай

Британски милионер-водопроводчик: Брекзит няма да мине! Хората вече не са толкова глупави

Известен английски предприемач, който е твърдо срещу излизането на страната от Европейския съюз, предвижда, че в последна сметка до това няма се стигне. Милионерът Чарли Мълинс счита, че ще има втори референдум, на който английските жители ще гласоподават срещу Брекзит, оповестява „ Дейли Експрес “.

Мълинс управлява огромна компания за ВиК услуги в Лондон. През март той разгласи, че поддържа водача на Либералните демократи Винс Кейбъл в напъните му да спре Брекзит с претекста, че напускането на Европейския съюз ще има негативно отражение върху стопанската система на Острова.

Милионер избавя Острова от Брекзит! Дари 1 млн. паунда за…

„ Трябва ни втори референдум. Трябва гласът ни да се чуе “, съобщи богаташът в изявление за LBC.

„ Казвам ви, няма да напуснем Европейски Съюз. Не ми пука кой какво споделя. Няма да напуснем, тъй като британците към този момент не са толкоз глупави “, безапелационен беше той.

По думите му, хората биха били доста нещастни, в случай че държавното управление не провежда втори референдум за финалното съглашение сред Брюксел и Лондон за излизането от съюза.

„ Сега знаем обстоятелствата. Не сме подготвени да се оправим с това, което ни беше казано – неистини, в очите ни. Коя част не разбра държавното управление? Брекзит не е добър за стопанската система и за хората “, съобщи Мълинс.

Относно коментираната опция за пораждане на вълнения, провокирани от поддръжниците на Брекзит, той разяснява: „ Мразя да мисля, че хората биха взели закона в своите ръце, тъй като не това е метод да оправим нещата. Ние сме цивилизовани хора и в случай че желаеме да си променим мнението, можем да си го променим “.

Ново проучване сподели, че единствено един от четирима британци желае овакантяване на Европейския съюз, само че едвам 31% поддържат организирането на нов референдум.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР