Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват

...
Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват
Коментари Харесай

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор допуска, че Биткойн (BTC) мечките ги чакат сложни времена след неотдавнашната промяна на криптовалутата.

Уили Ву отбелязва, че неотдавнашната промяна до $60,000 е изчистила дългите позиции с ливъридж.

Той чака, че Биткойн няма да се срине право надолу, защото съгласно него бичи настроените вложители ще защитят основното равнище на поддръжка на краткосрочните притежатели (STH) при $59,000.

Той допуска, че по-вероятният сюжет е отскок, който евентуално ще ликвидира трейдърите, които са къси позиции към $70,000.

Освен това Ву следи спад в предлагането на BTC, налични на тържищата, от октомври 2022 година насам, което демонстрира стягане на динамичността на търсенето и предлагането.

Това, съгласно него, основава предпоставки Биткойн да надмине своите исторически върхове, защото търсенето изпреварва предлагането.

Освен това Ву акцентира продължаващата консолидация към историческите върхове като установяваща постоянна поддръжка за BTC.

Той преглежда натрупването сред $60,000 и $70,000 като затвърждаване на позицията на Биткойн като актив за трилиони долари, наблягайки неговата дълготрайна резистентност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР