Известен анализатор в областта на криптовалутите предполага потенциален ръст на

...
Известен анализатор в областта на криптовалутите предполага потенциален ръст на
Коментари Харесай

Цената на алткойн може да се изстреля с над 440% според топ анализатор

Известен анализатор в региона на криптовалутите допуска евентуален растеж на различен цифров актив, основан на Етериум.

Според прозренията, споделени от криптостратега Майкъл ван де Поуп със забележителен брой почитатели в платформата на обществената медия X, Chainlink (LINK), децентрализиран снабдител на оракули, може да посочва бичи поврат против Биткойн (LINK/BTC).

Ван де Поуп акцентира, че Chainlink остава в ниските точки на своя цикъл спрямо Биткойн. Той спекулира, че откакто тази наклонност се обърне, има огромна възможност за рали към историческия ѝ връх.

Разглеждайки ценовите придвижвания, анализаторът показва модел на по-високи дъна при двойката LINK/BTC, като отбелязва доста равнище на опозиция, което би трябвало да бъде преодоляно. Въз основа на своя разбор той предлага евентуално нарастване от над 440%, с цел да доближи предходния си връх.

Към момента на правене на отчета LINK/BTC се търгува на цена от 0.0002983 BTC ($20.08), което демонстрира непретенциозно нарастване през последните 24 часа.

Освен това анализаторът предвижда забележителен растеж на общата пазарна капитализация на различните криптовалути, като планува нарастване от към $672 млилиарда до близо $1.6 трилиона през 2024 година

Той планува обилни промени в държанието на трейдърите, като облагите от Биткойн евентуално ще се насочат към алткойните, което ще докара до забележителни ценови скокове.

В вероятност той предвижда, че Биткойн ще надвиши границата от $70,000 по-късно този месец, което евентуално може да провокира придвижване на облаги към алткойни, като по този метод ще разпали обилни ралита на пазара на различни криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР