Извecтнo e, чe вcякa нaрoднocт пo cвeтa cи имa cвoи

...
Извecтнo e, чe вcякa нaрoднocт пo cвeтa cи имa cвoи
Коментари Харесай

Най-страшните и извратени секс обичаи по света

 Извecтнo e, чe вcякa нaрoднocт пo cвeтa cи имa cвoи трaдиции и oбичaи. В тoвa чиcлo и тaкивa, cвързaни cъc ceкcуaлнaтa им културa. Нa цивилизoвaния cвят му e труднo дa рaзбeрe пoвeчeтo oт тях, ocoбeнo нa плeмeнa, oцeлeли и cъхрaнили ритуaлитe cи oт нeзaпoмнeни врeмeнa дo днec. Cрeд тях cякaш врeмeтo e cпрялo и прoдължaвa дa върви нaпрeд, нo cилнo привързaнo към дрeвнocттa. Признaвaмe cи oбaчe, чe взaимooтнoшeниятa мeжду мъжa и жeнaтa в някoи oт пo-дoлу избрoeнитe рaйoни нa зeмнoтo кълбo ни нaкaрaхa дa пoтръпнeм oт ужac и дa блaгoдaрим, чe cмe рoдeни в eврoпeйcкa държaвa, пишe blitz.bg

Тибет

Тук се смята за срамно дамите да са девствени. Ако схванат за това в селото, родителите изгонват щерка си от къщата. Поради тази причина самите майки заповядват на девойките да спят с най-малко 20 мъже, " доказвайки ", че са узрели за брак. Понякога нужният брой сътрудници не може да се открие в селото и тогава девойките отиват в прилежащите села, където принуждават мъжете да вършат секс с тях. И когато се женят, те постоянно не се лимитират до един брачен партньор. Дълбоко залегнала в фамилната традиция на Тибет е братската полиандрия. При нея дамата напуща родителите си, с цел да се омъжи за всички братя от друго семейство. Бракът на братята с една и съща жена подсигурява, че всички те ще останат на своята земя, която ще бъде наследена и от техните деца.

Самбиа - племе от Папуа Нова Гвинея

За да стане мъж в това племе, момчето е отделяно от дамите на 7-годишна възраст, с цел да живее с по-възрастните мъже в продължение на 10 години. През тези 10 години, кожата му се пробива неведнъж, с цел да се отстрани всякакво замърсяване, провокирано от дамите. По същата причина постоянно се провокират повръщане и кръвотечение от носа, посредством несъразмерна консумация на захарна тръстика. За похлупак, младите самбианци би трябвало да пият семенната течност на по-възрастните, с цел да пораснат и да станат мощни. Когато се върнат назад в племето, те не престават да провокират кървене от носа, когато техните дами са в менструация.

Мардуджара - племе от Австралия

Възмъжаването тук също е леко стряскащо. Първата част на този обред се състои от варварско обрязване, като по-късно, отрязаната кожичка би трябвало да бъде изядена от момчето. След като заздравее, пенисът се разрязва по дължина на две, от време на време чак до скротума. Кръвта от това се изстисква на пламнал огън, за което се счита, че пречиства младежа. От този миг, той ще уринира от долната част на пениса, най-близко до тялото му, вместо от уретрата.

Тробрианди - племе от Тробриандските острови, Папуа Нова Гвинея

В това племе като че ли нещата са обърнати на назад. Тук се счита, че дамите желаят секс тъкмо колкото и мъжете, а това е повода девойките да стартират да вършат секс от 6-8-годишна възраст, а момчетата на възраст сред 10 и 12 години. Тук " излизането на среща " не се толерира, в случай че към този момент мъжът и дамата не са женени, а събличането си е напряко изчезнало, защото девойките вървят съвсем голи. Така всички вършат секс на воля.

Водопадът Saut d`Eau - Хаити

Това е мястото, където всяка година през лятото се събират стотици хайтяни и вуду магьосници. Причината е почитането на богинята на любовта. Група голи хора, извършващи странни придвижвания в тиня, смесена с кръвта и крайниците на жертвените животни. Приятна картинка, нали?

Уодабе - племе от Нигер

В това племе е обикновено мъжете да си крадат дамите. Първият брак сред момиче и момче бива уречен, още когато са деца. Условието е те да са братовчеди. И по този начин на годишният празник Геревол, мъжете от Уодабе се обличат в обичайни костюми, поставят обичаен грим в търсене на обичайното – нова жена. Ако новата двойка успее да се измъкне без мъжът на момичето да ги види, те биват приети от обществото. Това се назовава брак по обич.

Непал - Хималаи

В земите, където обработваемата повърхност е доста дребна, фамилиите с повече от един наследник са принудени да разделят тази повърхност, с цел да може всеки от тях да сътвори свое семейство. И откакто това причинявало усложнения и дефицит на храна в фамилиите, непалците прибегнали до следното решение. Намират жена, която да е обща за братята. Тя има " график ", по кое време с кой брат да бъде. Така те ще живеят като едно семейство и парцелът няма да се дели на две.

Египетските фараони - Древен Египет

Египтяните са считали, че приливите и отливите на Нил са пристигнали от еякулацията на господ Атум – господ на сътворението. Затова фараоните всяка година мастурбирали обществено на крайбрежията на Нил, надявайки се на обилие от вода. Също по този начин, египетските мъже мастурбирали навън по време на честванията на господ Мин, представляващ потентността на Фараона.

Древна Гърция

В Антична Гърция, хората не се деляли на хетеро и хомосексуални, а на дейни и пасивни по време на половия акт. Активните били свързвани с неустрашимост, висок обществен статут и зрялост, до момента в който пасивните – женственост, невисок обществен статут и незрялост.

Педерастия – Древна Гърция

Думата е гръцка и значи " момчешка обич ". Така се е наричала връзката сред зрял мъж и младо момче. Момчето се е считало за момче, до момента в който не му порасне напълно брада. В Атина мъжете от такава връзка са наричани " ерасти " и е трябвало да образоват, пазят и обичат подопечните си. Те трябвало бъдат модел за подражателство на подрастващото момче – " ероменос ". Връзки с момчета под 12 години се считали за неприемливи, макар че няма доказателство за санкции при съществуване на такава.

Временен брак - Иран

Всички знаем, че мюсюлманите са измежду най-консервативните, що се отнася до връзката сред мъж и жена. И въпреки всичко, в Иран има по този начин наречената процедура " Временен брак ". Той е за млади двойки, които желаят да вършат секс. Плащат известна сума пари и на церемонията декларират времетраенето на техният брак. Така те могат да вършат секс като зайци, без да нарушават религиозните закони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР