Извършителят вече е задържан и остава за постоянно в ареста,

...
Извършителят вече е задържан и остава за постоянно в ареста,
Коментари Харесай

Под дулото на пистолет: Ученичка е изнасилвана в продължение на г...

Извършителят към този момент е арестуван и остава за непрекъснато в ареста, с обвинявания за обезчестяване и блудничество.

 

Разказът от първо лице разкрива брутални елементи, по тази причина самоличността на момичето ще остане в загадка.

 

Тя е на 19, от положително семейство, с отличен триумф. Преди година до учебно заведение я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо й, и я кани да се разходят, с цел да вземе нещо от вкъщи си. Там кошмарът стартира.

 

" Извади си револвера, постави го на масата, сподели: " Аз съм служител на реда, мен нищо не ме плаши, нито служителите на реда, нито никой, мога да ги убия всички ". Оттам той ми сподели - " ще правиш..., в случай че не вършим секс, ще стане нещо неприятно ". И аз го направих. На другия ден той ми звънна, сподели в случай че до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета ", споделя момичето.

 

Така, под дулото на револвер, момичето е насилвано неведнъж. Мъжът я чака до учебно заведение, следи освен нея, само че и фамилията й. Знае къде работи майка й, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че в случай че каже в полицията, ще убие брат й.

 

" И ми сподели - аз в този момент ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да вървиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, в случай че кажа на някой и не отида на даденото място и то стига един път да го каже.

 

Агресията трансформира момичето до неразбираемост. Разваля триумфа си в учебно заведение, не приказва с околните си, рухва душевен. Затова майка й поставя камера в жилището, на която вижда по какъв начин в дома им идва мъж и се гаври щерка й. Ужасът за околните е голям.

 

" Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са... Надявам се най-много на затвор, и то допустимо най-дълъг, тъй като аз се усещам безпомощен, това е някакъв парадокс ", описа братът на момичето.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР