Извършителят на убийството в Слънчев бряг снощи е опитал да

...
Извършителят на убийството в Слънчев бряг снощи е опитал да
Коментари Харесай

Убиецът от Слънчев бряг хванат на ГКПП "Лесово"

Извършителят на убийството в Слънчев бряг нощес е опитал да напусне България. Идеята му е била да премине границата и в началото да отиде в Гърция. Отправил се е към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “, само че там граничарите са го заловили. Това изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Той заяви детайлности към подхванатите бързи оперативно-издирвателни дейности, след тежкото престъпно закононарушение, осъществено нощес. Сигналът е подаден към 21:07 ч. Незабавно към мястото са били ориентирани полицейски сили. Жертва на закононарушението е 54-годишен мъж, 22-годишна млада жена е откарана в болница в тежко положение.

След изработен бърз разбор и подхванато следствие причинителят на убийството - 37-годишен мъж, е арестуван тази нощ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ в опит да премине границата. Главен комисар Маринов посочи, че той е с чисто престъпно минало, от него е конфискувано законно притежавано оръжие, обещано му по отношение на осъществяваната му работа. Тепърва ще се открива дали с това оръжие е осъществено закононарушението.

По думите на основния секретар убийството очевидци на случилото са двама души, пътували на задната седалка на автомобила. Те не са потърпевши. Първоначалната версия е обвързвана с ревнивост и неизяснени персонални връзки. Според Административния началник на Бургаска Окръжна прокуратура - Георги Чинев, държавното обвиняване ще желае непрекъснат арест за причинителя на тежкото закононарушение, осъществено с особена свирепост. Ще му бъдат повдигнати обвинявания за ликвидиране и опит за ликвидиране.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР