Извършителят бе установен и задържан, а разследването е още в

...
Извършителят бе установен и задържан, а разследването е още в
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Кого Обвиниха За Бруталното Убийство На Жоро Плъха!

Извършителят бе открит и арестуван, а следствието е още в дейна фаза, показват от прокуратурата. Извършени са огледи на мястото на престъплението, разпитани са очевидци, осъществено е претършуване и изземване, назначени са тройна съдебно-медицинска, ДНК и химически експертизи, включително за съществуване на барут и капсулен състав по взетите от обвинения обтривки, приобщени са записи от камери.

Задържаният за убийството Иван Димитров е неосъждан и не има позволение за оръжие.

Задържаният е доктор в УМБАЛ-Пловдив. Димитров е усетил непознатото наличие в жилището си и е подхванал отбрана. В същото време в дома са се намирали брачната половинка и децата на лекаря.

Той е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, в границите на които следва да се преценяват предпоставките за внасяне на искане до съда за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат, е отнемане от независимост от 10 до двадесет години.

Тялото на убития мъж беше намерено на 2 март в региона на Областната администрация в Пловдив облегнато на капака на паркиран автомобил. Това е 40-годишният Жоро Джевизов, по-известен като Жоро Плъха, от пловдивския кв. " Столипиново ".
При осъществения оглед от правосъден доктор по тялото е открита огнестрелна рана в региона на сърцето.

Жоро Джевизов е с дебело престъпно досие. Той има регистрации за голям брой обири от коли и домове.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР