Извършителите са основно мъже, а нападенията обикновено са извършвани с

...
Извършителите са основно мъже, а нападенията обикновено са извършвани с
Коментари Харесай

Половината от масовите стрелби и нападения в САЩ са резултат от лични спорове

Извършителите са главно мъже, а нападенията нормално са осъществявани с огнестрелни оръжия
Половината от всеобщите набези в Съединени американски щати, осъществени сред 2016 година и 2020 година, са били подбудени от персонални разногласия, разногласия у дома или на работното място, съобщи Ройтерс, като се базира на отчет на американските " Сикрит сървис ", който цели попречване на насилието, като разпознава предупредителните знаци.

Извършителите са били главно мъже, постоянно такива, които към този момент са проявявали признаци на психологични проблеми, финансова неустановеност или на домашно принуждение, а нападенията нормално са осъществявани с огнестрелни оръжия.

Докладът е оповестен дни, откакто две всеобщи набези в Калифорния лишиха живота на 18 души. Властите откриват претекстовете за двете набези, дело на по-възрастни мъже, съобщи Българска телеграфна агенция. 

През последните десетилетия всеобщите набези се трансфораха в непрекъснато събитие в Съединени американски щати, само че законодателите остават разграничени в решенията си, като демократите приканват за по-строги ограничения за владеене на оръжия, а републиканците се концентрират върху психологичното здраве и нарасналата сигурност.

Докладът от 70 страници е оповестен през днешния ден от Националния център за оценка на заканите към " Сикрет сървис ". В отчета се преглеждат 173 случая, в които са потърпевши минимум трима души. Нападенията са били ориентирани против работни места, учебни заведения, религиозни институции и публичния превоз, наред с други обекти, лишили са живота на 513 души и са ранили 1234.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР