Извършителите на убийството на софийския бизнесмен край Нареченски бани са

...
Извършителите на убийството на софийския бизнесмен край Нареченски бани са
Коментари Харесай

Има видео от убийството в Нареченски бани

Извършителите на убийството на софийския предприемач край Нареченски бани са хванати. Това разяснява вътрешният министър Валентин Радев пред публицисти след представянето на новите профилирани коли, които ще получат граничните служители на реда.

Това са татко и наследник, като бащата е бил бизнес сътрудник на жертвата . Счита се, че в основата на спора стоят неуредени финансови връзки.

Припомняме, през вчерашния ден вечерта полицията откри тялото на софийски предприемач в микроязовир край Нареченски бани , откакто близки на жертвата са подали сигнал за изгубването му на 25 март.

Убийството съгласно прокуратурата е осъществено на 21 март в 17,00 часа в заведение в Нареченски бани, стопанисвано от убития Венцислав Младенов и от Севдалин и Марин Боюклиеви. След скандал, сред Севдалин и Венцислав зародил ръкопашен пердах, в който се намесил и Марин. Бащата и синът са изтеглили Венцислав Младенов в друго помещение, където единият го държал за краката, а другият му нанасял удари с тъп предмет в тила, до момента в който спрял да диша.

Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов посочи, представен от Българска телеграфна агенция, че абсурдът и сбиването са били снимани от охранителна камера, която околните на убития намерили в захвърлена в непосредствен икономически двор .

Тялото е било " опаковано " в разнообразни материали, напъхано в бидон и захвърлено в река Чепеларска в региона на село Косово , където проверяващите са го разкрили едвам през вчерашния ден.

На арестуваните баша и наследник Боюклиеви е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране . Двамата са арестувани за период от 72 часа с прокурорско разпореждане, като след внасянето на обвинителния акт следва да бъде поискана мярка " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР