Извършителите на крими деянието са на възраст между 14 и

...
Извършителите на крими деянието са на възраст между 14 и
Коментари Харесай

Агресивни тийнейджъри от Кумлука нападнаха и ограбиха мъж пред Мосю Бриколаж

Извършителите на крими действието са на възраст сред 14 и 16 години, изпратени са в Дома за краткотрайно настаняване на малолетни незабавно след разкриването на закононарушението

Четирима малолетни поданици на бургаския кв. Кумлука ограбиха 29-годишен мъж в региона на магазин „ Мосю Бриколаж ”, само че се озоваха с белезници ден по-късно. Момчетата на възраст сред 14 и 16 години заплашили индивида към 19:40 ч. и поискали настоятелно мобилния му телефон. Държали се нападателно, не като група, а като глутница и младият мъж нямал избор - предал им устройството, а те избягали.

Той е подал сигнал до полицията и на място незабавно пристигнали чиновници от Пето районно управление (на МВР). Той обяснил в детайлности какво се е случило, къде се е намирал сега на грабежа и оптимално улеснил работата на униформените като дал и цялостно изложение на тийнейджърчетата.

В рамките дневно са прегледани всички записи от охранителни видеокамери в региона и е открито, че незабавно след грабежа, причинителите се запътили с бодра стъпка към родния си кв. Победа.

Четиримата са арестувани, създали са цялостни признания и са изпратени за интервал от 15 дни в Дома за краткотрайно настаняване на малолетни. Работата по случая продължава

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР