Извършители на кражби са били задържани след светкавични действия на

...
Извършители на кражби са били задържани след светкавични действия на
Коментари Харесай

Хванаха петима извършители на кражби в Ботевград, Самоков и Етрополе

Извършители на обири са били арестувани след светкавични дейности на полицията в Ботевград, Самоков и Етрополе , оповестиха от ОДМВР-София.

Вчера гражданин на Ботевград алармирал в полицията, че от парцела му липсват климатик, фризер, микровълнова печка, готварска печка, аспиратор, два тв приемника, тонколони, два детски велосипеда, стиропор и камера за видеонаблюдение. Криминалистите от РУ-Ботевград подхванали незабавни оперативно-издирвателни дейности, в хода на които разкрили създателя на незаконното посягане. Осъжданият 40-годишен ботевградчанин признал за кражбата и предал непринудено отнетата непозната мебелировка. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата.

Около 09:30 часа през вчерашния ден амбулантен търговец на електрически строителни принадлежности втора ръка съобщил в РУ-Самоков, че клиент е откраднал от него елемент за ток, къртач, перфоратор, винтоверт, два ъглошлайфа и куфар. Полицейските чиновници реагирали неотложно и не след дълго влезнали в дирите на причинителя. Установени били също по този начин и свидетели-очевидци на случилото се. 46-годишният самоковец предал непринудено отнетите непознати движимости. Задържан е за период до 24 часа. Работата по цялостното документиране на случая продължава.

Вчера сигнал за кражба постъпил и в РУ-Етрополе. Съобщено било, че от строителен обект в града липсват 15 торби цимент по 25 кг. Криминалистите подхванали бързи оперативно-издирвателни дейности, в хода на които разкрили причинителите – мъж, жена и техният малолетен наследник , всичките от Етрополе. Стойността на отнетите движимости е възобновена на притежателя.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР