Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институцииЗа

...
Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институцииЗа
Коментари Харесай

Арестувахa извършител на две кражби в Червена вода

Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, прочут на правораздавателните институции

За първия случай е постъпил сигнал на 18 януари във Второ районно управление (на МВР), когато е обявено за открита взломена входна врата на апартамент на улица " Птицекланица " в село Червена вода и от него липсват тв приемник, рутер, чопър, мобилен телефон, дамски златни бижута, пари в лв. и турски лири, както и други движимости. На адреса е осъществен оглед и по случая е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане.

За втория случай е обявено в края на месеца, когато при Второ районно управление (на МВР) е постъпил сигнал, че за времето от 20 до 31 януари от парцел, намиращ се на същата улица, след взломяване на входна врата е осъществена кражба на разнообразни движимости, като тонколони, усилвател, DVR " Hikvision ", шлайф, перфоратор, акумулаторен винтоверт и други на обща стойност за към 2000 лева Случаят е документиран от чиновниците и е почнало изясняване като е формирана кореспонденция за закононарушение.

Като причинител на двете похищения е открит 29-годишен мъж, прочут на правораздавателните институции. Полицаите са открили и движимости от кражбите. Работата по случаите продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР