Извършеното нападение над нашия зам.-кмет е грубо посегателство с опит

...
Извършеното нападение над нашия зам.-кмет е грубо посегателство с опит
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч заклейми нападението на своя заместник като грубо посегателство

" Извършеното нахлуване над нашия зам.-кмет е жестоко посягане с опит за ликвидиране предвид на нанесените провали ", разяснява на ексклузивен брифинг кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, нападението против своя заместител Цветан Георгиев.

Според нея, органите на реда са реагирали незабавно , не престават следствените действия и тя има вяра, че те ще си свършат работата да открият и поръчителите, и изпълнителите.

Зам.-кметът бе атакуван тази заран малко след 7.00 часа покрай входа на своето жилище. В момента е приет в болница с голям брой счупвания и тежки рани.

" За жал някои хора приказват на първичен език , на езика на насилието. За тях примитивността и дивашкото е водещо начало ", изяснява кметът на Ловеч.

 Зам.-кмет на Ловеч е атакуван пред дома си
Зам.-кмет на Ловеч е атакуван пред дома си

Ръководството на общината е уверено, че нападението е поради сигнали до прокуратурата за дърводобив

Случаят с Цветан Георгиев е тъкмо подобен случай на примитивното принуждение. " Той е извънредно виновен общински чиновник и ние като екип с другите заместник-кметове дружно работим за ред и правда. Но явно когато си пореден в своите дейности, ставаш неуместен за някои хора ", добавя Маринова.

Във връзка с причинителите, тя разяснява, че " имаме нашите подозрения от кой бранш може да бъде нападнат Цветан Георгиев. Подали сме два сигнала до прокуратурата за нарушавания в бранша на дърводобива , има отправени директни и индиректни, вербални закани от този бранш към зам.-кмета. За мен вероятността е на 90 %, че нападението идва заради прецизно осъществяване на служебните отговорности на господин Георгиев. "

" Ръководството на Община Ловеч е дало дума за съблюдаване на закона, поели сме по пътя на законността и няма да се отклоняваме от него. Това желаят и жителите. Връщане обратно няма. Ако някой счита, че по този начин ще ни уплаши, надълбоко е сбъркал ", разяснява кметът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР