Извънземните са силно привлечени от ядрени електроцентрали и съоръжения, в

...
Извънземните са силно привлечени от ядрени електроцентрали и съоръжения, в
Коментари Харесай

НЛО изсмуква опасна радиация от остарели АЕЦ

Извънземните са мощно привлечени от нуклеарни електроцентрали и уреди, в които се пазят нуклеарни боклуци, като задачата им е да употребяват радиацията като оръжие, твърди проверяващ публицист.

Според Джордж Нап НЛО е било забелязвано до съвсем всеки нуклеарен обект в света от Втората международна война насам. " Всички нуклеарни уреди – Лос Аламос, Ливърмор, Сандия, река Савана – всички са имали трагични произшествия, при които тези незнайни кораби се появяват над оборудванията и никой не знае от кое място са или какво вършат там ", сподели той пред Daily Star, написа " Телеграф ".

Нап е интервюирал повече от дузина служащи от нуклеарния полигон в пустинята Невада, където бяха детонирани десетки атомни бомби в годините след Втората международна война.

По думите му, съвсем всички са разказали, че са ставали очевидци на появяването на НЛО. " В оборудванията, където за първи път проектирахме и създавахме нуклеарни оръжия… на местата, където обработвахме горивото… в оборудванията, където тествахме оръжията… в базите, където разположихме тези оръжия, на корабите… атомните подводници… Всички тези места, всички хора, работещи там, са виждали тези неща ", споделя един от очевидците.

Миналият месец изданието заяви по какъв начин извънземни са кацнали в атомната електроцентрала в Чернобил след бедствието, с цел да изсмучат рисково високи равнища на токсична радиация от въздуха, съгласно документален филм на Netflix.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР