Извънземните, които искат да влязат в контакт с хората на

...
Извънземните, които искат да влязат в контакт с хората на
Коментари Харесай

Извънземни, които искат да изследват хората на Земята, „ще се сблъскат с две големи препятствия“

Извънземните, които желаят да влязат в контакт с хората на Земята, ще имат две огромни трудности за превъзмогване, предизвести специалист.

Дебатът за съществуването на извънземни продължава да се развихря и вероятните наблюдения остават в областта на теоретиците на конспирацията. Но доста учени са изповядали убеждението, че би трябвало да има някакъв тип извънземен живот поради размера на Вселената.

И в това време, когато хората на Земята се чудят за извънземни, е допустимо извънземните да са вършат същото – би трябвало ли да съществуват. Според специалист има два съществени казуса, които извънземните би трябвало да разбият, преди да могат да ни изследват за информация.

Първият е физиката, а вторият е инженерството. Имайки поради, че нямаме визия какъв е извънземният живот и какъв брой напреднал може да бъде, помощник професорът по материалознание и инженерство в Калифорнийския университет, Съединените щати, Скот Маккормак се замисли за какво към момента не сме виждали извънземни и каква е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР