Извънредното заседание на Столичния общински съвет приключи, общинските съветници приеха

...
Извънредното заседание на Столичния общински съвет приключи, общинските съветници приеха
Коментари Харесай

Приключи извънредното заседание на СОС, приеха всички точки от дневния ред

Извънредното съвещание на Столичния общински съвет завърши, общинските съветници одобриха всички точки в дневния ред. 

На днешното съвещание участваха всички общински съветници. Бяха прегледани и признати три отчета.

Първият е на кмета на София Васил Терзиев по отношение на присъединяване на районните администрации в планове по процедурата " Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд ". Този отчет беше признат с 50 гласа " за ", предава Българска телеграфна агенция. 

Вторият отчет, който общинските съветници одобриха с 54 " за " и един " въздържал се ", е на зам.-кметовете Надежда Бобчева и Никола Барбутов по отношение на кандидатстване на Столичната община по стратегия " Околна среда " за разпределяне на средства за вложения в техническото възстановяване на системата на Зоологическата градина. 

Третият отчет, вписан в дневния ред и признат с 58 гласа " за ", е още веднъж на зам.-кмета с направление " Европейски политики, интернационална активност и туризъм " Никола Барбутов за това Столичната община да има опция да кандидатства за безплатно финансиране по стратегия " Техническа помощ ".

Общински съветници обясниха, че е било доста значимо тези отчети да бъдат признати, тъй като периодите им за присъединяване изтичат. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР