Извънредното положение ще бъде удължено до 13 юли? Моля ви,

...
Извънредното положение ще бъде удължено до 13 юли? Моля ви,
Коментари Харесай

Симеонов: Още не сме обсъждали дали да се удължава извънредното положение

Извънредното състояние ще бъде удължено до 13 юли? Моля ви, това са нелепости, дето ги пускат от Българска социалистическа партия. Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява плъзналата " вест ", че дисциплиниращите ограничения и домашният арест ще ни държат заключени до 13 юли. По думите му досега тематиката даже не е обсъждана.

" Всичко зависи от обстановката, въпреки всичко. Ако има доста инфектирани, няма по какъв начин да не се удължи. Няма ли пик на вируса обаче, датата на края на изключителното състояние си остава 13 май ", изясни Валери Симеонов.

Във вторник стана ясно, че съдружният съвет на ГЕРБ и " Обединени патриоти " ще заседава едвам другата седмица, с цел да разиска дали ще се върви към удължение на изключителното състояние в страната поради ковид, което бе оповестено на 13 март и сега е до 13 май, или ще се подхващат стъпки за охлабване на ограниченията, разгласи зам.-председателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Борис Ячев в Народното събрание, представен от " Лупа.бг ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР