Извънредното положение е на път да си отиде, но няма

...
Извънредното положение е на път да си отиде, но няма
Коментари Харесай

С нова визия след карантина: Кои звезди се погрижиха сами за красотата си?

Извънредното състояние е на път да си отиде, само че няма по какъв начин да забравим тези два месеца в никакъв случай. Време на безвремение, което мина като че ли незабелязано. " И, апелирам ви, не ме питайте за фризьорските салони ", прикани в прочувствена тирада при започване на изключителното състояние ген. Мутафчийски. 

Така доста от нас се наложи сами да боядисат косите си, да се подстрижат и като цяло да се грижат сами за хубостта си. Сред тях бяха и някои световноизвестни звезди. Вижте ги в канала във vbox7:

Хилари Дъф

Актрисата употребява многото свободно време и шокира почитателите си. Тя съкрати косата си и я боядиса в синята гама. Някои се надяваха това да е перука, само че не е.
               

A post shared by (@hilaryduff) on Apr 12, 2020 at 1:41pm PDT

Уил Смит

Актьорът употребява общественото разграничаване и пусна впечатляваща брада. Досега сме го виждали с много по-къса, само че този път е друго. Актьорът също така забавлява почитателите си с видеа, а и направи самобитно " шоу ", в което беседва пред почитатели с други звезди.
               

A post shared by (@willsmith) on Apr 20, 2020 at 11:42am PDT

Кайли Дженър

Въпреки че не е тъкмо процедура, за Кайли Дженър беше огромна стъпка. Тя сподели по какъв начин е изглеждала преди да бъде известна. Без грим, без загар, без прически - едно нормално младо и усмихнато момиче.
               

A post shared by (@kyliejenner) on Sep 6, 2018 at 8:59am PDT

Дженифър Лав Хюит

Тя сбъдна своя детска фантазия и боядиса косата си в розово. Изглежда щастлива, тъй че и почитателите на актрисата са щастливи.
               

A post shared by (@jenniferlovehewitt) on Apr 1, 2020 at 1:37pm PDT

Рики Мартин

Още една звезда, сменила цвета на косата си. Той пък в алено. Във видео описа, че в действителност е желал да направи нещо доста по-смело с косата си, само че не се е осмелил.
               

A post shared by (@ricky_martin) on Apr 11, 2020 at 6:56pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР