Извънредно заседание наОбщинския съвет във Видин(ОбС) се провежда днес -31

...
Извънредно заседание наОбщинския съвет във Видин(ОбС) се провежда днес -31
Коментари Харесай

Извънредно заседание на Общински съвет Видин

Извънредно съвещание наОбщинския съвет във Видин(ОбС) се организира през днешния ден -31 юли (понеделник).

След неуспеха поради липса на кворум на сесията на локалния парламент на 12 юли, изключителното съвещание се привиква по искане на единадесет общински съветници, заяви за Радио ВИДИН ръководителят на Общинския съветГенади Велков.

" Предложение на 11 общински съветници - най-много от ГЕРБ, само че има и от други групи, за което им благодаря на сътрудниците, тъй като през този интервал ги убедихме, че това са извънредно значими неща, които би трябвало да минат ", означи той.

Генади Велков уточни, че в дневния ред са включени оферти, чието разглеждане не търпи отсрочване.

" Това са пет плана, по два аплайваме. Т.нар. " Въздух ", който е малко над 25 милиона - до края на октомври би трябвало да е осъществена цялата процедура, да са признати заявките на хората, да са окомплектовани, да са тествани и така нататък Това е един от значимите планове... замяна на отоплителните уреди. Другият план, за който към този момент закъсняваме, тъй като до 25-и този месец трябваше да представим решение пред Министерството - това е планът за ремонт на ученическото общежитие. Този план е за над 3 милиона, имаме оптимален брой точки ", изясни ръководителят на Общински съвет - Видин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР