ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста. Софийският градски

...
ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста. Софийският градски
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста

ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста. Софийският градски съд дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за Евелин Банев – Брендо. СГП внесе искане за непрекъснат арест, а неговият юрист Силвия Найденова настоя то да не бъде почетено.

“На 24 юни 2024 година той се е предал непринудено,

като е подал молба в Софийски градски съд, с която е изискал признание осъществяването на присъди от Италия и Румъния, с които им е наложено отнемане от независимост от 10 и 20 години ” посочи тя.

Според съда, когато прокурорът е разбрал, че е допустимо да се организира произвеждане за мярката за арест по европейската заповед за арест, Банев е бил в пандиза. Въпреки че в началото съдът дефинира настояването на прокуратурата като “нонсенс ”, след това реши, че е належащо да бъде взета мярка за задържане под стража. Опасенията на състава са, че е допустимо да бъде освободен преди да е завършил същинския развой.

ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста 28.06.24 13:06 Гешев упорства да си вземе 20-те заплати от прокуратурата, съди я за 250 000 лева 28.06.24 12:54 Министерство на вътрешните работи сподели какво затруднява издаването на шофьорски книжки 28.06.24 12:37 Румен Радев връчва първия мандат на 1 юли 28.06.24 12:33  JOBee: намира най-хубавия шеф бързо и елементарно 28.06.24 12:30

SafeNews напомня, че по-рано Софийски градски съд заяви, че прокуратурата е внесла документи, свързани с европейска заповед за арест. Банев се съобщи в пандиза в София на 24 юни. Брендо има неоправдателни присъди от Италия и Румъния – надлежно 20 години затвор и 10 години задочно.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР