ИЗВЪНРЕДНО: Двама загинаха след ПТП край Карлово Георги Спасов, на

...
ИЗВЪНРЕДНО: Двама загинаха след ПТП край Карлово Георги Спасов, на
Коментари Харесай

Стана ясно кои са загиналите при мелето край Карловско...

ИЗВЪНРЕДНО: Двама починаха след ПТП край Карлово

Георги Спасов, на 31 години, несемеен, е младата жертва, починала през днешния ден с мотора си край карловското село Иганово. Мъжът е бил на мотокрос в село Слатина, прибирал се е с пистовия си мотор " Хонда ", когато лек автомобил " Рено ", със 79-годишен лидер от София, е подхванал ляв завой и му е лишил преимуществото.

Сблъсъкът е бил фатален-на място умира Георги, а малко по-късно и брачната половинка на водача на реното - на 82 години също умира, макар битката на лекарите.



Георги Спасов е от Дъбене, селото е потънало в тъга. Трагедията е огромна - родителите са чакали женитба на сина си, а го прибират в ковчег. В момента в селото се намира приятелката му, с която е имал дълга връзка. Момичето е пристигнало от прилежащото село Климент, където живее. Най-добрият другар на жертвата също е там. Двамата плачат неутешимо, написа блиц.

Георги Спасов е работел в автосервиз, не е фамилен, има две сестри. Все още не е ясна ориста на възрастния водач, поради който починаха дамата и младия мъж. По наша информация той не е потърпевш съществено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР