Извънредно! 25-годишна с АТВ загина след удар в дърво Загиналата

...
Извънредно! 25-годишна с АТВ загина след удар в дърво Загиналата
Коментари Харесай

Загиналата с АTВ красавица Вилислава препускала със 100 км/ч

Извънредно! 25-годишна с АТВ почина след удар в дърво Загиналата с AТВ в Белащица майка на 2-годишно дете

Както марица.бг писа, 25-годишната Вилислава почина при случай с АТВ на общински път в село Белащица. Жената е майка на 2-годишно детенце.

Жители на Белащица се оплаквали, че се опасяват да пуснат децата си да играят на улицата, защото Вилислава препускала с гневна скорост с АТВ-то, което получила от брачна половинка си след развода.

" Изскачаше от разнообразни улици, форсираше машината и мощното бумтене стряскаше локалните ", описаха хора от Белащица. Младата жена се наслаждавала същински на возилото. Преди дни хора в региона на чинаровата гора се оплакали, че младата жена им надула главата с мощната четириколка. Някои от тях настояват, че устно са споделяли с служители на реда, че се опасяват както за децата си да не бъдат блъснати, по този начин и за живота на Вилислава. Оказва се, че никой в селото не знаел, че тя даже няма шофьорска брошура.  

Работещи из лозята през вчерашния ден описаха, че виждали Вилислава да препуска със 100 км в час по асфалтовия път. С брат й карали АТВ-то и по черни пътища сред лозята и черешовите градини. 

" Преди дни мина около мен с гневна скорост, най-малко със 100 км. Караше изправена, без каска и крепко натискаше газта, описа пенсионер, който пръскаше през вчерашния ден лозето си. Той изясни, че съжалява за момичето и цялото семейство. Трагедията е огромна, доста от нас се притесняваха, че може да се случи нещо сходно ", описа той. Други пък се притесняваха Вилислава да не опустоши някое дете по пътя, разяснява мъжът.

Жители на Белащица разясниха през вчерашния ден, че катаджии би трябвало да влязат в дребните обитаеми места. Лятото е като в града, не можем да спим от младежи, яхнали и форсиращи всевъзможни моторчета и мотопеди. АТВ-тата пък са се трансформирали в фикс идея в Родопската яка, споделиха поданици на Белащица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР