Извънредният конгрес на , който се състоя на 12 октомври

...
Извънредният конгрес на , който се състоя на 12 октомври
Коментари Харесай

Бербатов хвърли нова бомба: СГС спря вписването на решенията от конгреса на БФС

Извънредният конгрес на , който се състоя на 12 октомври и по време на който бе избран отново за президент, след това провокира доста полемики по отношение на това дали са спазени всички законови процедури при провеждането му...
Оказва се, че това несъмнено не е по този начин, откакто разкри, че Софийски градски съд (Софийски градски съд) е постановил прекъсване на вписването на решенията от конгреса в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.
Бившият нападател разкрива имената на трите клуба, които са обжалвали решенията и прибавя, че БФС към момента крие протокола от извършения Извънреден конгрес заради една причина.

" Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха прекъсване на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 година в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба - ФК " Балкан Варвара”, ФК " Венци” и ФК " Русокастро”, апелираха тези решения заради голям брой нарушавания на процедурата по осъществяване на конгреса.
Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава подозренията, че протоколът може да бъде подправен.
Фактът, че правният съветник на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала главния документ, нужен за това регистриране, демонстрира, че наличието на протокола е причина за съществени терзания от страна на БФС ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР