Извънредни обстоятелства наложиха промени в последния момент в програмата на

...
Извънредни обстоятелства наложиха промени в последния момент в програмата на
Коментари Харесай

Броени часове до първото издание на професионалната бойна гала вечер SЕNSHI

Извънредни условия постановиха промени в последния миг в програмата на бойната професионална церемония по кикбокс SENSHI , която ще се организира през днешния ден от 19:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Болест спря Йордан Янков-Руснака по пътя му към Европейската купа на WAKО PRO, стана ясно нощес по време на конференцията и кантара преди церемония вечерта. Двубоят обаче не отпада и за пояса против Бобан Илиоски от Македония ще се бие Любо Ялови от Сърбия , който безусловно за часове се причисли към галата. Срещите остават 11, като 10 от тях са по разпоредбите на К-1. Осем по правилник 3 рунда по 3 минути, а за купата с в пет рунда по 3 минути.
 Снимка 408403
Източник:

" Трябваше в последния миг да смъква малко повече килограми, само че все пак съм уверен, че този пояс е мой и ще се прибера с него в Сърбия ", безапелационен беше Ялови . Той е нееднократен народен първенец, златен и сребърен медалист от Световното състезание по кикбокс на WAKO PRO и бронзов медалист от Европейските шампионати на WAKO. Като професионален играч има общо 24 победи и 9 загуби. Съперникът му - македонецът, Бобан Илиоски е притежател на голям брой оценки по кикбокс от интернационалния календар. Бил е и първенец на Македония.
 Огнян Мирчев преди Senshi: Варна е столицата на кикбокса!
Огнян Мирчев преди Senshi: Варна е столицата на кикбокса!

" Разликата сред аматьорския и професионалния кикбокс е огромна "

Другият огромен дуел довечера ще бъде за Интерконтинентална купа на WAKO PRO сред България и Сърбия . За нея на кръга ще се бият Християн Корунчев и Никола Тодорович . Това е вторият път, в който двамата се изправят един против различен. По време на конференцията сърбинът бе безапелационен, че първият път, когато се е бил с Корунчев, е бил по-неопитен, само че в този момент бил доста по-подготвен и на SENSHI неговата ръка ще бъде вдигната след края на борбата.

" Опонентът ми е добър, само че съм убеден в себе си. Ще стане неповторим мач ", разяснява и Корунчев по време на конференцията. Тя се организира дружно с претеглянията нa бойците. Всички от тях минаха сполучливо кантара и ще покажат най-хубавото от себе си на кръга през днешния ден.

Първата среща, с която ще се открие SENSHI , ще бъде сред европейския първенец по киокушин Кристиян Дойчев и притежател на редица медали по киокушин и нееднократен първенец по бокс Стоян Илчев . Двамата ще се бият по правилника на KWU Intеrnational Profesional League - фул контакт киокушин, с удари в главата, в 3 рунда от по 2 минути. Срещата им добавя програмата на първото издание на SENSHI, откакто предходната седмица стана ясно че единствената борба по муай тай сред гръка Атанасиус Кукуфикис и българина Антон Петров пропадна поради тежка травма на Петров.
 Снимка 408405
Източник:

SENSHI ще изправи един против различен на кръга Димитър Пенчев и Сергей Заносиев от Румъния. Заносиев е част от академията на Стойка - най-реномираната школа в северната ни съседка. Двамата ще се изправят в категория до 68 кг. Димитър Пенчев е един от най-обичаните кикбокс бойци в България поради своя атрактивен метод на игра. Многократен първенец на страната ни, медалист от редица интернационалните надпревари и треньор в Семеен кодекс " Скорпион " Плевен.

Капитанът на националния тим по кикбокс на България Атанас Божилов ще се състезава против румънеца Алин Кимпан , а Богдан Шумаров - любимецът на варненската аудитория и един от най-изявените млади състезатели, ще се бие с Иван Тимков от Украйна . Носителят на десетки трофеи и медали от разнообразни бойни спортове Николай Йоргов ще се бие с Митко Ашкилов от Македония в категория до 81 кг.

При най-леките - 63.500 кг., на кръга един против различен ще се изправят Огнян Мирчев от България и Предраг Мияйловица от Сърбия . Огнян Мирчев е измежду най-хубавите млади бойци на България - сребърен медалист от Световното състезание за юноши, бронзов от Европейското състезание за юноши, повторен балкански първенец, притежател на 4 международни купи (3 за юноши и 1 за мъже), 9-кратен републикански първенец. Има две срещи на професионалния кръг.
 Първото издание на бойната церемония вечер Senshi дава обещание представление!
Първото издание на бойната церемония вечер Senshi дава обещание представление!

Остават единствено два дни до събитието

По време на професионалната церемония вечер борби между тях ще имат и едни от най-хубавите български кикбоксьори. Първата българска борба по кикбокс ще бъде сред Радослав Костов и Едуард Алексанян . Двамата ще се състезават в категория до 77 кг. Двубоят не просто ще опълчи двама българи един против различен, само че в него се крие и огромен залог, тъй като и двамата състезатели са от Варна и ще се борят за купата пред своята аудитория. Вторият български дуел ще бъде сред Константин Михайлов и Севдалин Славов . Двамата ще излязат в среща в категория до 65 кг. Първенец от държавни и републикански шампионати по муай тай и златен медалист от Балканско по кикбокс, Константин Михайлов е играч на състезателен клуб " PRIDE AND GLORY " от Нова Загора. Неговият конкурент от Стара Загора - Севдалин Славов от Martial animals, е неколкократен Европейски първенец по муай тай и първенец на България по К1.
 Снимка 408402
Източник:

Балканският първенец по кикбокс Доброслав Радев и варненският играч Теодор Христов са третата българска двойка, която ще се бие на 23 февруари на бойната церемония вечер по кикбокс във Варна.

стартира през днешния ден от 19,30 часа в Двореца на културата и спорта в град Варна . Освен напрегнати дуели, уредниците са се погрижили да поднесат и зрелищно шоу на публиката. Билетите за бойния театър костват 10 лева могат да се купят от Ticketportal или от касите на залата.
 Снимка 408407
Източник:

Резултати от кантара на SENSHI:

Предраг Мияйловица 62,3 кг. - Огнян Мирчев 63,5 кг.

Костадин Михайлов 65 кг. - Севдалин Славов - 64.8 кг.

Николай Йоргов 80.5 кг. - Митко Ашкилов 81.5 кг.

Доброслав Радев 72.3 кг. - Теодор Христов 72.3 кг.

Димитър Пенчев 67.8 кг. - Сергей Заносиев 67.9 кг.

Алин Кимпан 74.8 кг. - Атанас Божилов 74.8 кг.

Иван Тимков 74.6 кг. - Богдан Шумаров 74.8 кг.

Радослав Костов 76.7 кг. - Едуард Алексанян 77.0 кг.

Любо Ялови 81.4 кг. - Бобан Миловски 81.00 кг.

Християн Корунчев 77.7 кг. - Никола Тодорович 77.8 кг.
 Снимка 408409
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР