Извънредна ситуация вдигна накрак медиците във Враца, видя BulNews.bg. Свидетели

...
Извънредна ситуация вдигна накрак медиците във Враца, видя BulNews.bg. Свидетели
Коментари Харесай

Извънредно! Жена лежи на пешеходна пътека в центъра на Враца, линейка на сирени прелетя да я спаси /снимки/

Извънредна обстановка подвигна накрак медиците във Враца, видя BulNews.bg. Свидетели сигнализираха за стара жена, която лежи на пешеходна пътека на най-натовареното кръстовище в града – кръговото на площад „ Св. Софроний Врачански “ /бившият „ Благоев “/.
Оказа се, че жена е припаднала, до момента в който пресичала ул. „ Кръстьо Българията “ под безистена. Около 75-годишната врачанка била на тръгнала за покупки, когато изведнъж й причерняло и тя се свлякла на асфалта. Бабата блъснала мощно главата си в бордюра и за малко изгубила схващане.
Двама мъже, които пътували със служебната си кола, видели по какъв начин дамата лежи на пътното платно и няколко автомобила я заобикалят, без да й се притекат на помощ. Врачаните спрели и бързо вдигнали от студения асфалт бабата и се обадили на незабавните медици. На помощ се притекли и продавачи от магазините наоколо, които изкарали и стол, на който да седне треперещата бабичка.
Минути по-късно на мястото на случая в включени сирени дойде кола за спешна помощ. Лекарите прегледаха бабата и я откараха в болничното заведение за спомагателни проучвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР