Извънредна ситуация на концерт на Цеца. Певицата много ярко си

...
Извънредна ситуация на концерт на Цеца. Певицата много ярко си
Коментари Харесай

Цеца в тежка криза, линейка на концерта й

Извънредна обстановка на концерт на Цеца. Певицата доста блестящо си спомня едно от участията си в Смедерево, когато седмица преди да излезе на сцената, тя се разболява.

„ Седем дни преди концерта в Смедерево имах друго присъединяване и ми стана лошо. Навън беше минус 8, аз бях с късо палто и ме сряза. Мислех да анулира концерта в Смедерево, тъй като физически не можах да стана от леглото. Това са болки, които не съм изпитвала през живота си “, споделя балканската звезда пред сръбска телевизия.

Организаторът на проявата настойчиво я молил да взе участие, предложил даже линейка, в случай че се наложи.

" Един човек ме предложения да застана на сцената, сподели ми, че хората ще го линчуват, в случай че не се появя. Казах му, че не съм склонна да анулирам концерти, изпълнявала съм песни хиляди пъти, когато съм болна, тъй като го върша професионално. Каза ми, ще сложим кола за спешна помощ до сцената, да не си помислят хората, че съм симулирала нещо “, споделя още изпълнителката на „ Pile ”.

Тогава Цеца решила да се съветва с лекари, написа Телеграф.

„ Консултирах се с група лекари. Едни ми предложиха строга отмора, и никога да не излизам на сцената. Други ме поучаваха да се движа. Реших да изляза пред аудитория, в действителност до сцената стоеше кола за спешна помощ. Всичко мина добре, бях увлечена от атмосферата и всичко приключи добре “, заключи певицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР