Извънредна ситуация изправи на нокти врачани, живеещи в жилищен комплекс

...
Извънредна ситуация изправи на нокти врачани, живеещи в жилищен комплекс
Коментари Харесай

Врачани на нокти! Лудият мъж от блок 22 в "Дъбника" направи нещо ужасно!

Извънредна обстановка изправи на нокти врачани, живеещи в жилищен комплекс „ Дъбника “. Психично болен техен съсед за следващ път ги изплаши измежду нощ. Този път неуравновесеният мъж е запалил жилището си в блок №22, написа bulnews.bg. 40-годишният Петър от години тормози съседите си във вход " Ж " на жилищната постройка. Той живее самичък в жилището на майка си на 5-тия етаж. Първоначално дамата се грижила за него, само че поради агресивното му държание вдигнала ръце и се изнесла при щерка си, която има лично жилище в града.

Преди към месец живеещи в блока са се оплакали от непрекъснат тормоз и призовали виновните органи да си свършат работата и да го изпратят за лекуване в профилирана институция. По думите им неуравновесеният врачанин се разхожда чисто гол по етажите в блок, крещи и изхвърля предмети, блъска по вратите на хората измежду нощ. На всичкото от горната страна той постоянно уринира където му падне и даже се изхожда в общите елементи.

Последната изцепка на болния човек обаче е сложила в действителна заплаха всички, живеещи в блока. Към 3.30 часа нощес се е запалила газова бутилка от отоплителен апарат, оставен в средата на хола на Петър. Във времето, когато е избухнал пожарът, стопанинът не е бил вкъщи си. Изглежда той е присъединил печка, след което е тръгнал на някоя от своите среднощни разходки.

Докато съседите усетили дима, пожарът към този момент се бил разпрострял из цялото жилище. Той е унищожил мебели, мебелировка и е опушил стените на жилището. Нанесени са вреди и в коридора на етажа.

Хората, които живеят към Петър, са безапелационни, че няма да чакат да стане най-лошото и упорстват мъжът да бъде настанен за непрекъснато в профилирана институция, с цел да може да си отдъхнат и да спят умерено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР