Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след пристигнал доклад от

...
Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след пристигнал доклад от
Коментари Харесай

Извънреден Председателски съвет след доклад от ДАНС

Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след дошъл отчет от ДАНС. За това заяви Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ В отчета излиза наяве, че на 25-и - два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на така наречен хешкод, който е един от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка. Ето по какъв начин се манипулират машини ”, уточни Йорданов.

„ Заместник-министърът на електронното ръководство на ПП-ДБ е свалил кодовете, записал ги с телефона си, свалил си ги на флашка и в този момент единствено мога да допускам къде са. На тези избори, които идват, не би трябвало да има нито една машина, тъй като всички машини са компрометирани ”, безапелационен е той.

„ Помните ли записа на Политическа партия по какъв начин действителният им % е 7 и по какъв начин са изгърмели един план на Слави и са взели един бутон. Този Стойнов незабавно би трябвало да бъде задържан. Прокуратурата би трябвало да се задейства, тъй като е осъществен държавен прелом на два пъти на избори с машини ”, добави депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР