Извънкласните обучение и занимания могат да се провеждат от 1

...
Извънкласните обучение и занимания могат да се провеждат от 1
Коментари Харесай

Извънкласните обучения и занимания се разрешават от 1 декември

Извънкласните образование и занимания могат да се организират от 1 декември, в случай че се правят в безвредно среда. Това планува нова заповед на здравния министър Стойчо Кацаров. Пълният текст се чака по-късно денем, само че Кацаров разясни, че се позволява и организация на изпити, и съвещания с учители.

Кацаров сподели, че известно разхлабване на ограниченията може да има, тъй като епидемиологичната конюнктура се усъвършенства. Според него на следващия ден евентуално България ще излезе от тъмночервената зона. " Епидемичната крива стигна равнище съвсем равна на 500. Връх на вълната е бил на 4 ноември, когато е била записана заболеваемост от 728,3 на 100 000 население ", посочи съветникът на министъра проф. Мира Кожухарова.

От 1 декември се улеснява и влизането в страната на хора със зелен документ. В същото време от едно на три денонощия се удължава периода на карантината, за влезлите в страната без документ и тест. Това няма да важи за влизащите в страната от Южна Африка, които ще са под карантина две седмици.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР