Извънбрачният син на бившия културен министър Стефан Данаилов очаква появата

...
Извънбрачният син на бившия културен министър Стефан Данаилов очаква появата
Коментари Харесай

Появата на новия член на семейството на Ламбо ще го накара да промени завещанието си

Извънбрачният наследник на някогашния културен министър Стефан Данаилов чака появяването на първородното си дете тази есен, научи HotArena. Доведеният му наследник Росен Цанков от дълго време направи Ламбо дядо на близнаците Виктор и Александра, които са младежи, само че насладата му, че ще стане дядо на собствен биологичен внук, била неописуема.
Кръвният наследник на артиста Владимир се ожени в Съединени американски щати на 9 декември 2017 година, точно на 75-ия празник на татко си. Съпругата на младежа Виктория е американка и двамата предишното лято гостуваха в България на майката на Данаилов-младши – Ирен, и на татко му Стефан. 76-годишният артист е в трескава подготовка за посрещането на Владко от Америка. Синът му пристигал особено за премиерата на Мастера „ Актрисата ” в Народния спектакъл.

Владко възнамерявал персонално да му заяви новината, само че бъбриви другари на сина на Бате Серго провалили изненадата.
„ Ако имам момче, ще се споделя на татко ми – Стефан. Ако е момиче, на майка ми – Ирен ”, разгласи Данаилов-младши, който приключи стопанска система и учи второ висше – медицина в американския университет „ Джон Едуардс-Маршал ”. Заради следването му двамата със брачната половинка му Виктория се преместили да живеят в Хънтингтън, щата Вирджиния.
Появата на новия член на фамилията на Ламбо ще го накара да промени наследството си, разясняват близки на легендата. През последните 2 години, обзет от здравословни проблеми, Данаилов 2 пъти поправя последния си завет.

Според последната смяна, която тогавашният секс знак считал да направи след раждането на бебето, наследникът на Владко щял да получи затлъстял къс от банковите му сметки. Запознати с финансовото положение на някогашният министър разкриват, че те възлизали на към 1 млн. лева В нотариално завереното наследство звездата от „ На всеки километър ” е помислил и за доведените си внуци, деца на Росен Цанков – наследник на наследник на починалата му брачна половинка Мария от брака й с режисьора Вили Цанков. Те също щели да получат част от спестяванията му. Тъй като към този момент Владко не изявявал никакво предпочитание да се върне да живее в България, а възнамерявал да работи като доктор в Америка, когато се дипломира след няколко години, баща му оставял обширния си апартамент в „ Лозенец ”, както и двете си коли – едната, от които е сребрист „ Мерцедес ”, на Росен и на племенницата си Росица Обрешкова, както и на техните деца.

По волята на Ламбо къщата му в полупланинското пловдивско село Марково ще бъде употребена поравно от всички негови родственици. Кино легендата им е оставил малка врата – в случай че всички се спогодят, че не я желаят, да я продадат и да разделят парите. Логично наследствените земи на Мария Данаилова в Елена и великотърновското село Миндя, оставали за сина й Росен, написа „ Уикенд “.
Богатият снимков и документален списък, който държал у дома, артистът завещавал на племенницата си Росица, която е режисьор и учител в НАТФИЗ. Стефан Данаилов считал, че точно тя най-добре ще запази фамилната история и ще се грижи скъпи фотоси и документи да бъдат непокътнати, а след години предадени в музеите на Народния спектакъл и НАТФИЗ.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР