Извънбрачната афера на Константин Каменаров ще му струва поне 1

...
Извънбрачната афера на Константин Каменаров ще му струва поне 1
Коментари Харесай

Разводът на Коко Каменаров ще коства 1 милион на прелюбодееца

Извънбрачната спекулация на Константин Каменаров ще му коства най-малко 1 милион лв., научи „ Уикенд “ от близки до семейството. От 2 години някогашният началник на Българска национална телевизия се лута сред две дами – законната си брачна половинка Радина Червенова и близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева. Аферата бе разкрита първо от „ Уикенд ”.

Коко ту се събира, ту се разделя с някогашната брачна половинка на милионера Борислав Дионисиев. През 2019 г, след няколко месеца очакване, тв звездата не издържала и му сложила изискване да избира – или тя, или съперницата й. Каменаров декларирал, че е по-щастлив с любовницата си и се изнесъл от вкъщи им. С времето обаче осъзнал, че е направил сериозна неточност и точно Радина е дамата на живота му, с която го свързват 20 години брак и 4 деца. Десислава и Валентин са от първия брак на тв говорителката, София е плод на връзката на Коко с журналистката Камелия Станчева, а общата им наследница е Анастасия.

Наскоро обаче настъпил следващият поврат в връзките на Коко и Радина . Каменаров още веднъж си събрал багажа и се преместил в къщата на любовницата си в Панчарево. Този път Червенова твърдо била решила да не дава следващ късмет на брака им и се е съветвала с бракоразводен юрист. Разтрогването на брака на телевизионното семейство ще коства цяло положение на прелюбодееца, който се молел да остане бракуван за Радина въпреки и единствено по документи.

Освен два апетитни жилището в тухлена кооперация на ул. „ Балша “ в кв. „ Лозенец “, на метри от някогашния Японски хотел, водещите ще разделят и проспериращ бизнес. Дълги години Каменаров бе съучастник в проспериращата компания „ Войском “ - медиатор на „ А1 “ в услугите с добавена стойност - телефонни, SMS игри и промоци, от където натрупал порядъчен капитал. При възможен бракоразвод Коко щял да се раздели с половината от парцелите, добити по време на брака му с Радина. Дори любовницата му Михаела да го натири от вкъщи си, Каменаров бил подсигурен със личен дом. Тузарското жилище до градинката на „ Кристал “ било наследствено от неговия татко доктор Валентин Каменаров, който в предишното бил един от най-хубавите анестезиолози във ВМА. Самият Коко бил в шести курдс стажант-лекар, когато попаднал в Българска национална телевизия и зарязал лекарската специалност.

Изненадващо след последната си разлъка с жена си Каменаров размени автомобила си с по-нисък клас. Преди да се събере още веднъж с Михаела, бохема Коко бръмчеше из софийските улици с тузарски черен „ Мерцедес “ за към 200 000 лева През февруари папараците на „ Уикенд ” видяха някогашния водещ да кара „ Мини Купър ” в кафяв цвят. Дали е продал първокласното возило, притиснат от финансови проблеми около раздялата си с Радина или е решил да кара по-компактен автомобил в натоварения трафик на столицата, не стана ясно.

Миналата пролет известната водеща на „ По света и у нас “ елементарни изцепките на Каменаров и го прибра в фамилния им дом. Коко се заклел, че се е трансформирал и е загърбил флиртовете. Дори купил нов апартамент в същата кооперация, където е жилището им. Двамата дори почнали нов фамилен бизнес. След като и Радина, и Коко бяха отстранени от Българска национална телевизия в границите на няколко месеца, те решили да си основат своя компания. „ Малката компания “ ЕООД се води на името на Каменаров. По същото време Коко към този момент беше отхвърлен от директорския пост на Българска национална телевизия, откакто получи присъда за шофиране в нетрезво положение. Офисът на компанията на ексшефа на малкия екран се намира в София, наоколо до „ Майчин дом “. Капиталът й е 500 лв., а активността, която развива, е обвързвана разработване на софтуерни артикули за образуване на числови и моментни онлайн игри в интернет пространството, медийни съвещания и рекламна активност. Запознати настояват, че и брачната половинка на Коко имала пръст в новия фамилен бизнес, въпреки че по документи Каменаров бил едноличен притежател на капитала. За нищо на света някогашният водещ не желал да чува за бракоразвод, защото това щял да остане гол като пушка.
Години наред Радина беше звезда на централната осведомителна емисия „ По света и у нас “, само че съвсем 2 години бе в отпуск поради борбата й с рак на гърдата. Семейни другари на Радина и Коко даже го упрекнаха за здравословните проблеми, които Червенова си докара. „ Бяха дружно 20 години. Този прочувствен стрес, който й аргументи, напряко я унищожи и отключи рака ”, уверени са техните приятели.

Радина дълго търпяла изневерите му, надявайки се той да се върне при нея, а тя да му елементарни измяната. Огорчена от постъпката му, Червенова напусна краткотрайно страната и заживя в Швейцария при първородната си щерка Деси. Покрай децата Коко и Радина траяли да поддържат връзка по телефона. А след един от диалозите той отлетял за Швейцария, надявайки се да я разчувства и още веднъж да се съберат.

Папараците на „ Уикенд “ даже станаха очевидци на любовния подем посред им. Миналото лято Радина и Коко отмаряха на родното Черноморие, където Червенова има унаследен парцел. 56-годишният безгрижник и 8 лета по-възрастната от него Радина се пробваха да скрепят брака си, само че уви, Червенова по този начин и не съумяла да не помни измяната му, а връзките им последователно напълно охладнели. Сега вее Каменаров дефинитивно избра да остане при Михаела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР