Изумително е. Изведнъж хълмовете отсреща започна поразително много да ми

...
Изумително е. Изведнъж хълмовете отсреща започна поразително много да ми
Коментари Харесай

Светът Гледа Към Египет, Но Малцина Знаят, Че В Нашето Село Пишурка Се Издигат Величествени Пирамиди!

„ Изумително е. Изведнъж хълмовете насреща стартира поразително доста да ми наподобяват на пирамиди и когато ги погледнах от верния ъгъл, останах покъртен. Да, и ние имаме пирамиди! “ – съобщи проф. Джонов.

Дали локалните близо стотина поданици, най-вече баби и дядовци, не са решили да задвижат стопанската система и туризма в селото, изфабрикувайки сходно нещо, занапред ще разберем – специалисти от целия свят се стичат към Пишурка, с цел да изследват региона и да ревизират дали навътре в пирамидите няма и мумии.

Нещо повече, баба Цецка – коренячка в селото – съобщи пред сп. „ Обекти “, че вечер двете пирамиди, сходно на босненските, споделят между тях, изстрелвайки лъчи от светлина към Космоса. „ Сигур си викат ортаците, дет са ги напраили! “, добави тя, намеквайки за извънземния им генезис.

Местните поданици настояват, че пирамидите са си били там, откогато се помнят, просто до момента никой не им е придал нужната гласност.

А по какъв начин се споделят? Едната е Пирамидата на Джоджена, защото по нея е цялостно с това растение, което баба Цецка и нейните наборки всекидневно употребяват за приготвянето на разнообразни чорби, в това число зрял фасул. Другата пък е Пишуркенската пирамида, кръстена на известния стихотворец и национален будител Кръстьо Пишурка, на който е наименувано и самото село.

Село Пирушка не е единственото извънредно място в България. Хората от село Шишенци имат вяра, че към тях живеят самодиви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР