Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в

...
Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в
Коментари Харесай

Деца сядат в стола на Стани богат

Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в тандем със своите майка, баща, дядо или пък вуйчо, ще стъпят в  " Стани богат " в цялостния си искра, откровеност, самочувствие и сексапил, за един необикновено положителен, ухилен и супер пресен старт на новия сезон на обичаната игра!

В специфичната детска седмица, която стартира на 4 септември, всяка делнична вечер от 18 ч. по bTV, дребните и тийн основни герои ще показват своите изключителни познания, убеденост, храброст, ловкост, упоритост, хъс и фантазии пред феновете на bTV, своите близки и водещия Михаил Билов, който цяла седмица откровено ще се изумява и забавлява с тях.

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на благосъстоянието до възрастните си родственици са разнообразни възпитаници от Националната гимназия за антични езици и култури, от Националната природо-математическа гимназия, Испанската гимназия и други учебни заведения. Началото ще даде упорит осмокласник, който има и чудесна идея, а най-младият от участниците, единствено на 9 години, е най-младият член на Менса България.

За някои от героите в детската седмица водещото в играта ще е знанието, за други – шансът, за трети ще настъпи моментът " госпожата по физика да си усъвършенства мнението за тях “.

Смела игра със размах или пък с добре премислени ходове, отвод да послушаш майка си и опит дружно да си спомните какво сте преговаряли последно – специфичната детска седмица в  " Стани богат " ще донесе на феновете всичко това - с усмивка и ужасно въодушевление още в понеделник от 18 ч. А напълно скоро, най-любимата игра за познание в света ще разгласи и една голяма  изненада!

Гледайте новия сезон на  " Стани богат " и специфичната детска седмица - от понеделник, 4 септември, до петък от 18 ч. по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР