Изцяло футболни мачове попадат в днешните Super hot залози на

...
Изцяло футболни мачове попадат в днешните Super hot залози на
Коментари Харесай

Мачове от Висшата лига и Лига примера сред Super hot залозите на Winbet

Изцяло футболни мачове попадат в днешните Super hot залози на Winbet . Първото бонус предложение е от Висшата лига на Беларус.

В него един против различен се изправят тимовете на Слуцк и Енергетик БГУ Минск.

Домакините от Слуцк са безапелационен водач в класирането с пет победи, една загуба и същият брой равенства, като в същото време са и най-резултатният тим в шампионата с маркирани четиринадесет попадения.

Техният противник Енергетик БГУ Минск е на четвърта позиция и има съществени упоритости за челно класиране. Гостите залагат на атакуващ футбол и имат в актива си четири триумфа и три провали.

Прогнозата ни за идния конфликт сред Слуцк и Енергетик БГУ Минск е, че ще станем очевидци на оспорван и зрелищен дуел, в който ще паднат голове и в двете порти.

Super hot залогът на Winbet е и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.10 от стартов 1.72 .

Следващото особено предложение още веднъж е от елита на Беларус – мачът сред Городея и Минск.

Последните две срещи сред тези два състава приключиха при маркирани над 2.5 гола, като Минск завоюва гостуването си на Городея с 2:1, а преди този момент у дома инкасира тежко проваляне от същия противник с 0:3.

Очакванията ни са за нов ефективен мач и Super hot залогът на Winbet е да бъдат маркирани над 2.5 попадения при повишен коефициент на 2.75 от стартов 2.38 .

Третото особено предложение е за неделната среща, която е край на Лига образеца сред Манагуа и Реал Естели.

Двата тима не се победиха в първия заключителен дуел и той приключи при тъждество 1:1. В него станахме очевидци на голям брой положения и пред двамата вратари.

С оглед значимостта на конфликта и случилото се в последния мач сред тези отбори, Super hot залогът на Winbet е да бъдат маркирани над 1.5 гола при повишен коефициент на 1.80 от стартов 1.48 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР