Изтребители Тайфун“ на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати

...
Изтребители Тайфун“ на британските кралски военновъздушни сили са били вдигнати
Коментари Харесай

Екшън в небето: Британски изтребители „Тайфун“ излетяха по тревога заради 3 руски бомбардировача

Изтребители „ Тайфун “ на английските кралски военновъздушни сили са били вдигнати тази заран по паника, с цел да се включат в „ настояща интервенция “, след получена информация за интензивност на съветски самолети, оповестява „ Дейли Мейл “. Два изтребителя са изхвърчали от база Лосимаут в Шотландия и са се отправили на юг към танкера за презареждане на гориво „ Вояджър “.
 

От английското министерство на защитата оповестиха, че изтребителите са изпратени против „ неидентифициран летателен уред “ и че има информация за три съветски бомбардировача, които са изхвърчали.
 
„ Изтребителите „ Тайфун “ от база Лосимаут са вдигнати през днешния ден като предохранителна мярка против неидентифициран аероплан, идващ пространство, засягащо ползите на Англия. Не се е стигнало да прехващане и след това Тайфуните са се отдръпнали “, уточни представител на институцията.
 
Самолетите са изхвърчали в 5.25 ч. сутринта локално време за интервенция по западното крайбрежие на Шотландия.
 
Напрежението сред Англия и Русия се ускори след нападението с новичок в Солзбъри и откакто английски изтребители прихванаха съветски аероплан до момента в който патрулират покрай Черно море.
 
Превод и редакция: Блиц  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР