Изтребител Су-34 се разби днес в Брянска област, предаде ТАСС

...
Изтребител Су-34 се разби днес в Брянска област, предаде ТАСС
Коментари Харесай

Изтребител и хеликоптер се разбиха в Русия, близо до границата с Украйна

Изтребител Су-34 се разруши през днешния ден в Брянска област, съобщи ТАСС като се базира на службите за незабавна помощ, оповестява Българска телеграфна агенция.

Самолетът е паднал покрай украинската граница. Проверява се каква ориста на хората на борда, сподели източник от службите, уточнявайки, че събитията към злополуката се проверяват.

За рухването на изтребителя бе обявено малко след информация за разрушил се хеликоптер, също в Брянска област в Русия.
 Снимка АП/БТА

Според източник от службите за справяне с изключителни обстановки моторът на хеликоптера се е запалил преди злополуката.

" Хеликоптерът се е разрушил в град Клинци, по предварителни данни, заради пожар в мотора ", съобщи източникът на ТАСС.

По думите му сега се открива чия благосъстоятелност е хеликоптерът. Проверяват се дали има потърпевши.

В момента към мястото на случая пътуват оперативни служби и се откриват събитията, при които е станала злополуката. Представителят на локалната власт Сергей Евтеев съобщи пред ТАСС, че на земята няма опустошения и че по-късно ще бъде предоставена спомагателна информация.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР